Interaktywnie.com - codzienne źródło inspiracji dla emarketera
Rozmowy o wszystkim: Dobre studia filmowe
-
-
Krzysztof Adamus
- Założonych wątków: 2
Napisal: 2008-04-25Współpracowałem już z kilkoma studiami filmowymi, ale chyba jeszcze nie znalazłem tego najlepszego. Znacie jakieś firmy godne uwagi?- #1
Potrzebuję ekipy, która zrealizuje dobry spot reklamowy / teledysk na potrzeby internetu.
Jakie są wasze doświadczenia ze studiami filmowymi? Dlaczego Polacy nie potrafią zrobić strony z dobrze wykluczowanym i oświetlonym blueboxem?
-
Krzysztof Adamus
-
-
Bartłomiej Mikołajczyk
- Założonych wątków: 2
Napisal: 2008-04-26Moze konkretnie po imieniu jakie agencje i co kulalo:)?- #2
A juz zalamka slyszac ze sa problemy z kluczowaniem blueboxa, ja chcialem szerzej odpowiedziec na ostatnie pytanie;
problem lezy, juz nie mowiac o nakladach, generalnie w kulturze robienia spotow, pozniej bidny polaczek ogladajac spoty na motionographer przeciera oczy.
Wydaje mi sie ze generalnie polska jakotaka "kinematografia" lezy... w tv spoty dla debili tlumaczace co jest na przedstawionym obrazku itp.
Podobala mi sie kwestia na ostanim grillicie ze ryzykownie jest zatrudniac grafika po asp, istotnie tutaj zostaja do wyboru technicy bez wyobrazni i polotu, starzy avidowcy albo cierpiacy artysci. Tak generalizujac oczywiscie;)
Wracajac jeszcze do nakladow, sam robilem ankiete dlaczego w Polsce nie ma dobrych produkcji, odpowiedzi zbiegaly sie do stwierdzenia ze sie nie oplaca.
Pozostaje tez stara polska kwestia "zrob mi pan szybko dobrze i za darmo". A wszyscy ambitni lepsi i co bardziej otwarci na rozwoj a nie klepanie mantry nie przeocza kontraktu w uk za 300funtow per day.
z mojej strony coming soon portfolio
-
Bartłomiej Mikołajczyk
-
-
Łukasz Jesis
- Założonych wątków: 0
Napisal: 2008-04-27Krzysiek, a możesz podać studia filmowe z jakimi współpracowałeś, bo akurat pilnie szukam dobrego studia video ( nie tylko z dobrym sprzętem, ale przede wszystkim z dobrym operatorem ) . Jeśli nie chcesz oficjalnie to napisz mi w mailu proszę i zaznacza plusy i minusy konkretnych firm. THX , btw masa psudo profesjonalnych firm robiących wesela i reklamy do tv regionalnych mnie już nie bawi.....- #3
-
Łukasz Jesis
-
-
Kuba Poteraj
Napisal: 2008-05-01Sorry za kryptoreklamę, ale chciałbym polecić swoją firmę [b]MOMINT[/b] z Łodzi. Jesteśmy filmowym studiem produkcyjnym, którego głównym obszarem działań są produkcje wideo dla internetu i nowych mediow. Dysponujemy studiem telewizyjnym, halami produkcyjnymi, greenscreenem, blueboxem. Jako podwykonawca, odpowiedzialny za produkcję i postprodukcję wideo dla serwisow www pracowalismy z takimi markami jak Knoppers (www.mojdzien.pl), Pepsi (Pepsi Max Misja oraz Eska Music Awards 2008). Współpracujemy też z IAB - ostatnio robiliśmy relację z IAB ShowCase, będziemy też na IAB Update 12.05. zarowno z prezentacją jak i nagrywając relację z tego eventu.- #4
Krzyśku, Łukaszu - jeżeli jesteście zainteresowani, żeby dowiedzić się więcej chętnie się spotkam.
Moje namiary: Kuba Poteraj, j.poteraj@momint.pl, tel. kom. 603795565
Pozdrawiam
Kuba
-
Kuba Poteraj
-
-
Beniamin Buchczyk
Napisal: 2008-05-13całkiem dobrą ofertę ma krakowskie studio FIK FILM. Podaje adres www: http://www.fikfilm.com/- #5
-
Beniamin Buchczyk
Od 1 do 5 z 5