Interaktywnie.com - codzienne źródło inspiracji dla emarketera

• 13 loob
    • Założonych wątków: 2

Napisal: 2008-06-01
    witam

Nie mam wiele wspólnego z e-marketingiem jako takim, a przez to wiem mało...

Mimo to 'interaktywnie.com' bardzo mnie zainteresowało i teraz już wiem, że tematyka tej strony jest w zbliżona do tego co chcę kiedyś robić . Korzystając z tego, że udziela się tu wielu specjalistów z dziedziny emarketingu i temu podobnych chciałbym poprosić o informacje gdzie można poznac absolutne podstawy (książki, inne strony, blogi itp.)

interaktywnie.com jest świetne, ale mimo wszystko trudno mi się czyta tekst, gdy co kilka zdań muszę zastanawiać sie o co chodzi i co oznaczają szyfry typu atl, sem, roi, mi i kilka innych ;) ... w koncu to blog dla fachowców
  1.  
    Napisal: 2008-06-03
    Na początek: http://slownik.mediarun.pl/
    • 13 loob
    • Założonych wątków: 2

Napisal: 2008-07-15
    Mam 3 pytania.

1. Co myślicie i czy warto kupić książkę Dominika Kaznowskiego "Nowy marketing w internecie" ?

2. Czy znacie książkę w języku polskim o domenach i inwestowaniu w nie ?

3. Czy jest jakaś ciekawa publikacja opisująca e-biznes ogólnie, napisana przez osobę znającą się na rzeczy i czy możecie polecić książkę "Czas na e-biznes" ?
  2.  
    Napisal: 2008-07-16
    1. Zależy na jakim poziomie świadomości jesteś. Jeśli zajmujesz się marketingiem w internecie zawodowo krócej niż 5 lat to na pewno warto ją kupić. Z drugiej strony za kilka miesięcy będzie druga, lepsza edycja ;)

2. Osobiście nie znam.

3. E-biznes ogólnie? Książka Dominika Kaznowksigo jest moim zdaniem obecnie najlepszą pozycją na rynku. I do tego bardzo przekrojowa. Co do CNEB polecam oglądnąć pierwszy film na blogu Mediafun.

Webskie strony

Wszystkie

Wywiady

Wszystkie