Interaktywnie.com - codzienne źródło inspiracji dla emarketera
Rozmowy o wszystkim: na początek
-
-
13 loob
- Założonych wątków: 2
Napisal: 2008-06-01witam- #1
Nie mam wiele wspólnego z e-marketingiem jako takim, a przez to wiem mało...
Mimo to 'interaktywnie.com' bardzo mnie zainteresowało i teraz już wiem, że tematyka tej strony jest w zbliżona do tego co chcę kiedyś robić . Korzystając z tego, że udziela się tu wielu specjalistów z dziedziny emarketingu i temu podobnych chciałbym poprosić o informacje gdzie można poznac absolutne podstawy (książki, inne strony, blogi itp.)
interaktywnie.com jest świetne, ale mimo wszystko trudno mi się czyta tekst, gdy co kilka zdań muszę zastanawiać sie o co chodzi i co oznaczają szyfry typu atl, sem, roi, mi i kilka innych ;) ... w koncu to blog dla fachowców
-
13 loob
-
-
Grzegorz Jaskulski
- Założonych wątków: 0
-
Grzegorz Jaskulski
-
-
13 loob
Napisal: 2008-07-15Mam 3 pytania.- #3
1. Co myślicie i czy warto kupić książkę Dominika Kaznowskiego "Nowy marketing w internecie" ?
2. Czy znacie książkę w języku polskim o domenach i inwestowaniu w nie ?
3. Czy jest jakaś ciekawa publikacja opisująca e-biznes ogólnie, napisana przez osobę znającą się na rzeczy i czy możecie polecić książkę "Czas na e-biznes" ?
-
13 loob
-
-
Krzysztof Adamus
Napisal: 2008-07-161. Zależy na jakim poziomie świadomości jesteś. Jeśli zajmujesz się marketingiem w internecie zawodowo krócej niż 5 lat to na pewno warto ją kupić. Z drugiej strony za kilka miesięcy będzie druga, lepsza edycja ;)- #4
2. Osobiście nie znam.
3. E-biznes ogólnie? Książka Dominika Kaznowksigo jest moim zdaniem obecnie najlepszą pozycją na rynku. I do tego bardzo przekrojowa. Co do CNEB polecam oglądnąć pierwszy film na blogu Mediafun.
-
Krzysztof Adamus
Od 1 do 4 z 4