2008-08-19 00:00:00

Wideo w Intymnie.com

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
adam
1. adam 19.08.2008 / 21:26
Pomysł na pewno świetny. Zapewne inne firmy pójdą w ślady serwisu intymnie.com.
MethodForge
2. MethodForge 20.08.2008 / 03:53
Niestety serwis chwilowo kompletnie padł :/ łącznie z UTF'em :)
Kasia
3. Kasia 20.08.2008 / 15:12
Pomysł świetny, ale wykonanie średnie, szczególnie w przypadku Pani w peruce. A jeszcze inna zaprezentowała nam swoje rozstępy. Strony producentów i innych firm z tej branży powinny być estetyczne, przyciągać wzrok i zachęcać a nie odrzucać. Jeszcze raz, pomysł świetny!! Ale wykonanie kiepskie.
Adam
4. Adam 20.08.2008 / 20:22
Już się spotkałem z takim pomysłem kilka miesięcy temu - http://www.knickerpicker.com/dressing-room.asp .
ps
5. ps 20.08.2008 / 21:20
Komputronik już tak chyba laptopy sony vaio reklamował..
Asia
6. Asia 21.08.2008 / 11:00
Pomysł był już wykorzystany na innych serwisach, ale w innych branżach, jeśli zas chodzi o bieliznę, to jest to pierwsza tego typu realizacja. Brawo za odwagę i dobry pomysl! Na pewno będzie to miało pozytywny wpływ na sprzedaż.
Zgadzam się jednak, ze wykonanie pozostawia wiele do życzenia, wideo powinno zachęcać do zakupu, być miłe dla oka. Pani w peruce absolutnie burzy poziom estetyki!
Elżbieta Ustupska
7. Elżbieta Ustupska 21.08.2008 / 17:44
Czy ja wiem czy taka znowu pierwsza? Koronka.pl - też bielizna i też mają wideo - wirtualną przebieralnię.
Sebastian Winkiel
8. Sebastian Winkiel 21.08.2008 / 17:58
Co tu ukrywac, temat trudny ale i tak wyszlo dobrze i jakosc wideo bardzo dobra. Technologia wykorzystana zostala jednak minimalnie a moglo byc o niebo bardziej interesujaco.... zabraklo pomyslow, co na szczescie jest dla Agencji Interaktywnych dobrą wiadomością, będzie czym się popisać :)
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.