@Mirek,
obaj wiemy, że moja i Twoja obecność na tym lub innym wpisie w sieci to po części jedna wielka kryptoreklama. Więc nie oszukujmy się proszę.
Zbyszku - mam nadzieję, że jeszcze ;) pamiętasz moje zainteresowanie opiniac.com - nie wykluczam, że jest to dobre rozwiązanie
ale jeszcze jest kwestia stylu w jakim tworzymy ową 'kryptoreklamę' - osobiście lubię czytać wypowiedzi na temat, bez dod. podtekstów
Byłbym mimo wszystko ostrożny w ocenie nowej strony Allegro. Wprawdzie mnie również nie odpowiada wielkość zdjęć, przez co strona główna wydaje się być ciężka i w zasadzie jedyne co przyciąga uwagę to właśnie te zdjęcia....nie zmienia to jednak faktu, że tak duży i mający ogromne możliwości finansowe portal z pewnością przed wykonaniem i wdrożeniem nowego layoutu wykonał szereg badań i testów, które widocznie wykazały przewagę rozwiązań jakie aktualnie widzimy na nowej stronie. Zdecydowanie jest kilka rzeczy do poprawienia i przemyślenia ale wydaje mi się, że ogólny kierunek zmian jest dobry.
O przejrzystości to nawet nie ma mowy, dobry serwis ma być dostępny na pomocą trzech kliknięć, a tu nie spędzając wieczoru nad tym serwisem, nie ma szans na poznanie go :/. Zobaczymy jak pod tym względem wypadnie http://sprzedajemy.pl , mają mieć łatwą obsługę , ale już my to zweryfikujemy...
Jak można było tak ZEPSUĆ "allegro". Niestety będe się musiał przenieśc na inny portal aukcyjny. Odechciewa się zaglądać na ich "ZMIENIONĄ" ODSTRASZAJĄCĄ stronę. PANOWIE Z ALLEGRO CO WY NAROBILIŚCIE!!!!!
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
Zbyszku - mam nadzieję, że jeszcze ;) pamiętasz moje zainteresowanie opiniac.com - nie wykluczam, że jest to dobre rozwiązanie
ale jeszcze jest kwestia stylu w jakim tworzymy ową 'kryptoreklamę' - osobiście lubię czytać wypowiedzi na temat, bez dod. podtekstów