2009-10-08 12:27:18

[Aktualizacja] Czy ktoś faktycznie widział Yeti?

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  3 / 3 
Łukasz Matuszewski
21. Łukasz Matuszewski 12.10.2009 / 22:02
@Mirek:
Powiem tak, jeszcze niedawno w mojej świadomości Yeti nie istniało, teraz o nim wiem i nawet całkiem mi się podoba. A że marketerzy to dobry target dla SUVów, to szum medialny w serwisach typu Interaktywnie jest ogromnym sukcesem. Kto przy zdrowych zmysłach kupując samochód zastanawia się czy przy jego kampanii była jakaś wpadka?

Wizerunkowo to kiepsko wypada dla agencji, ale czy dla samego samochodu? Nie wydaje mi się...
krzepa
22. krzepa 13.10.2009 / 06:27
@Łukasz
Z tym flash playerem 9 to by był minus ze 2 lata temu. Obecnie minus to chyba znalezienie kogoś kto by chciał robić dla 7-8, a szczególnie dla 7.
Mirek Połyniak
23. Mirek Połyniak 13.10.2009 / 17:13
@ Łukasz:

A że marketerzy to dobry target dla SUVów, to szum medialny w serwisach typu Interaktywnie jest ogromnym sukcesem

myślę, że możesz zgłosić tę kampanię do jakiegoś konkursu w kategorii kampanii anty-WoMM, anty-VM
Łukasz Wołek
24. Łukasz Wołek 15.10.2009 / 23:04
Hehehe... Gdyby od samego początku strona była wypozycjonowana, to nie było by takiego szumu wokół tego tematu. Teraz nie tylko branża pisze o wpadce... Czy agencja na tym ucierpiała... nie sądzę, żeby to kogoś obchodziło. Czy Skoda - myślę, że nie.
Mirek Połyniak
25. Mirek Połyniak 16.10.2009 / 10:26
no tylko jeszcze czekam na niusa prasowego agencji, która tę kampanię stworzyła z informacją, że całość była bardzo sprytnie zaplanowaną strategią
oczywiście w takie bujdy na resorach nie uwierzę - po prostu widać brak spójnej strategii i brak właściwego planowania w czasie
szkoda, że co chwilę ugruntowujemy stereotyp 'Polnische Wirtschaft'
na szczęście okazuje się, że dużo bardziej skomplikowane kampanie da się robić dobrze i planowo - vide akcja Kapsel

http://interaktywnie.com/kreacja/newsy/realizacje/operacja-kapsel-5443
FlashDev
26. FlashDev 17.10.2009 / 11:56
Pomijając już fakt, że fp 7-8 nie ma as3 i oparty jest o AVM1, którego wydajność leży... zanim pan Łukasz Matuszewski postanowi wypowiedzieć się po raz kolejny na temat doboru technologii warto sprawdzić, czy nie pisze się kompletnej bzdury. Link w tym przypadku : http://www.adobe.com/products/player_census/flashplayer/version_penetration.html

Miłego dnia.
« Poprzednia  3 / 3 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.