2009-01-22 00:00:00

Maciej Lipiec wraca do K2

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Maciej Maciejewski
1. Maciej Maciejewski 22.01.2009 / 14:30
to cudowne, nic nie rozumiem
Tomasz Tomczyk
2. Tomasz Tomczyk 22.01.2009 / 16:19
To moze sobie pogadajcie jak nie rozumiesz ;-)
def
3. def 22.01.2009 / 18:24
..a nie mógł poprostu napisać że wrocił do K2 ze względu na oferowaną kase?...brzmiałoby wiarygodniej niż to tlumaczenie że w K2 bedzie mial udzial w calym procesie projektowania bla bla
Grzegorz Rusiecki
4. Grzegorz Rusiecki 22.01.2009 / 19:43
Widać, że Polacy wracają z wysp.. coraz więcej narzekań w komentarzach każdego serwisu...

Maciek, rozwój (pod każdym względem) przede wszystkim. Powodzenia!
Maciek Lipiec
5. Maciek Lipiec 22.01.2009 / 21:18
Tomku, widziałeś co def napisał? ;))

Grzegorz - dzięki!
Daniel F.
6. Daniel F. 23.01.2009 / 02:02
Widać, że Polacy wracają z wysp.. coraz więcej narzekań w komentarzach każdego serwisu...

Z logicznego punktu widzenia def wcale nie marudzi ;)
Otoz:
Jestem panem X. Pracuje sobie w K2 jakis czas, nastepnie oddaje serce Komitywie ("bo ta firma to w dużej mierze moje dziecko"), pracuje w niej i realizuje sie (w koncu dlatego odszedlem od K2). Jednakze po jakims czasie stwierdzam, ze "praca w K2 umożliwia mi rozwój w kierunku, który obecnie bardziej mnie interesuje" i zostawiam swoje dziecko, bo jednak tam az tak bardzo sie nie zrealizuje :D
WTF? ;)
Osoba postronna bez trudu moglaby wywnioskować, ze albo wchodza w gre jakies inne okolicznosci (np. $, nuda), albo bohater newsa popadł w dramatyczny brak konsekwencji. ;)
Grzegorz Rusiecki
7. Grzegorz Rusiecki 23.01.2009 / 08:03
Osoba postronna bez trudu moglaby wywnioskować, ze albo wchodza w gre jakies inne okolicznosci (np. $, nuda), albo bohater newsa popadł w dramatyczny brak konsekwencji. ;)

Masz na to czas? :)
Daniel F.
8. Daniel F. 23.01.2009 / 16:29
Masz na to czas? :)

Na przeczytanie newsa od czasu do czasu na pewno tak.
Zastanawia mnie jednak jak Ty znajdujesz czas na czytanie "narzekań w komentarzach każdego serwisu". Tego musi byc przeciez calkiem sporo ;)
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.