2007-10-03 00:00:00

Nietuzinkowa kampania rekrutacyjna w DreamLabie

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Guru
1. Guru 03.10.2007 / 22:31
W każdy poniedziałek, na dobry początek tygodnia, mamy drożdżówki.

Wow. No to faktycznie dreamlab oferuje "świetne warunki ". 4 zł na miesiąc na pączki dla pracownika to inwestycja warta kampanii na głównej stronie Onetu

Już wysyłam CV:)
Michal
2. Michal 03.10.2007 / 22:39
"4 zł na miesiąc na pączki dla pracownika to inwestycja warta kampanii na głównej stronie Onetu"

Jakie 4 zl? Nie zapominaj o jednej pizzy na rok na dzien programisty. Mam wrazenie, ze news ten pisala ta sama osoba, ktora redaguje slawny blog pracownika dreamlabu:)
Magdalena Daniluk
3. Magdalena Daniluk 04.10.2007 / 12:14
Jako osoba z drugiej strony barykady mogę powiedzieć, że sama kampania wydaje mi się sympatyczna. Wielokroć zastanawiam się, jakie udogodnienia wprowadzić w naszym nonstopie, aby był dogodnym dla ludzi miejscem pracy. Co według Was poza wysokim wynagrodzeniem powinien zapewniać dobry pracodawca w tej branży?
David Brent
4. David Brent 05.10.2007 / 09:07
"dobry" pracodawca? pomyślmy...
szkolenia?
nieograniczone konto w amazon na ksiązki?
prywatna opieka medyczna?
pizza... przy KAŻDEJ okazji nadgodzin?
etc... :)

są takie firmy, żeby nie było niejasności :)
Bartłomiej Juszczyk
5. Bartłomiej Juszczyk 05.10.2007 / 09:43
haha, to jakaś licytacja? A w temacie: http://blog.kurasinski.com/?p=124 - jest również wypowiedź ludzia z DL
Magdalena Daniluk
6. Magdalena Daniluk 14.10.2007 / 00:00
Ok pizza czy cokolwiek dobrego na zoladek przy nadgodzinach - zgadzam sie. Ksiazki - jak najbardziej. My mamy takze dodatkowo dla ludzi ubezpieczenie od zlosliwego losu - tfuj, odpukac, zeby nie trzeba bylo korzystac. Poza tym naczytalam sie, jak to Google robi u siebie, jaki ma socjal i ... chyba nie zasne :)
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.