odnośnie kategorii video to w zasadzie nad filmem pracowała większa ekipa SoInteractive, ale w ogłoszeniu wyników wpisany został tylko Jeremiasz :) Jako "i inni" gratuluję pozostałym zwycięzcom.
Panie Michale.. nie wiem co Pana tak bawi. 132kb przy limicie konkursowym 2MB to niewiele zwlaszcza ze grafika wypalana byla z flasha w defaultowej jakosci 100.
pan kromka rządzi! nierozumiem co tam robią miejsca 1 i 2 przecież to lipa jakaś.. eh żałuje ze nie znalazlem czasu na realizacje bo materialy juz mialem zgromadzone do tej kategorii.
zupełnie przypadkiem trafiłam na tę stronkę i poczytać sobie pozwoliłam; co prawda ździebko to po czasie, lecz mam uwagę do Pana "szwedzkiego"; miejsca 1 i 2 widać znalazły się tam z jakiejś przyczyny i mam niejasne przeczucie, że nie dlatego iż były najgorsze; ale oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania a ja krytykę bardzo cenię...ale błagam - nie pisz o tym, jak bardzo żałujesz, tylko następnym razem po prostu zmobilizuj się i wyślij swoje projekty, bo cudze zawsze łatwo komentować.
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.