Grałem, na początku troche przegrywałem- bo głupi nie poczytałem zasad i dołączałem sie do wszytskiego jak leci. MOJA RADA: DOŁĄCZAĆ TAM GDZIE RANKING do zapisania się jest niski 1* albo 2* Z tymmi graczami da sie wygrać. W turnieje na 5* grają tacy kolesie, że głowa mała...( jakiś tam wata ma coś koło 1000 gier- dołączenie do niego to pewna śmierć ;) )
Czyli: Grać z początkującymi- Ja już wygrywam.
Inna Moja rada: Ameryki tu nie odkryję;) w niektórych turniejach- trzeba wesprzeć sie GOOGLEM w szukaniu odpowiedzi.
PODSUMOWUJĄĆ- grając z głową- GRA SIĘ LEPIEJ NIZ PRZED TELEWIZOREM OGLĄDAJĄC MILIONERÓW albo 1 z 10.
Jak dla mnie bardzo fajny serwis, jednego dnia jest lepiej drugiego trochę gorzej, ale teraz mam jeden cel : wygrać grę o wszystko ! wczoraj było 250 r1ngów do wygrania ! :D
Jak dla mnie bardzo fajny serwis, jednego dnia jest lepiej drugiego trochę gorzej, ale teraz mam jeden cel : wygrać grę o wszystko ! wczoraj było 250 r1ngów do wygrania ! :D
Ja może jakąś hazardzistką nie jestem, ale lubie sobie zagrać z chłopakiem pare razy dziennie dla relaksu :) Przyznam się, że pieniędzy jeszcze nie wpłacałam :]
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.