"Spółka jest właścicielem unikalnego rozwiązania działającego w obszarze monetyzacji reklamowej serwisów internetowych pozwalającego wykorzystać potencjał reklamowy serwisów tworzonych w pełni samodzielnie przez użytkowników na platformach wydawców" - podziwiam nowomowę...
Pobijam rekordy wymyślania pomysłów na nowe witryny w ofertach - tak, jestem z siebie dumny. Na odpowiedź czeka jakieś 2 miliony maili...
Opis na goldenline
szanuję mądrzejszych ode mnie, ale patrzę na nich bez respektu
I przy okazji gratuluje ostatniego projektu www.snuffy.pl - joomla, flash i to wszystko w ramce. Najwyższe standardy webusability i optymalizacji pod wyszukiwarki.
Ja bardzo lubię czytać wywody Pana Pińskiego, zwłaszcza gdy porównuję je do listów (w tym motywacyjnego) jakie słał do mnie na skrzynkę rekrutacyjną starając się - nieudanie - o staż. Pozwolę sobie w wolnej chwili zacytować jego "złote myśli". Rozumiem gorycz.
Miłego dnia.
ps. Za gratulacje snuffy'ego dziękuję. Tak joomla, tak flash, tak na ramce. Wysokie standardy wiedzy Ano-nima na temat przeładowywania tylko jednej części strony oraz arcyaktualna wiedza w kontekście optymalizacji witryn w ramkach pod Google.
Słabo z pamięcią Panie Bartłomieju
1. Bartek był na stażu w Adwebie.
2. W kontekście optymalizacji strony proszę wpisać site:snuffy.pl
a potem porównać z tym co Pan prezentował
http://www.slideshare.net/grupaadweb/optymalizacja-witryny-klucz-do-sukcesu-w-wyszukiwarkach-presentation
uu, możliwe, mea culpa jeśli tak - najwyraźniej nie za pierwszym podejściem zatem. co wobec jego uwag tu i tam, a treści z LM, tym radośniejszym sie wydaje.
prezentacja jest sprzed 10 miesięcy, co nie zmienia faktu, że w przypadku tej by móc równolegle i grać i przeglądać witrynę było to rozwiązanie optymalne. oczywiście, mozliwym było wyrzucenie gry w nowe okno, ale zamysł był inny.
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.