inTrack bazuje na opensource'owym systemie Piwik (piwik.org), który można zainstalować na swoim serwerze i korzystać z niego bez konieczności przystępowania do sieci Blogvertising.
ja życzyłbym sobie by każdy serwis miał podpięte GA i co najmniej raz w miesiącu ktoś przeglądał i analizował te dane - w większości przypadków, poza dużymi sajtami e-commerce, to naprawdę wystarczy
@Mirek - jako GAQ mogę napisac, że dla dużych serwisów e-commerce GA też wystarczy z tą różnicą, że trzeba zwiększyć częstotliwość do codziennego monitoringu :)
Myślę że ważne jest oddzielić narzędzia do zbierania statystyk od narzędzi analitycznych, bo np. GA używany tylko do sprawdzania ile było wejść prezentuje z 10% swoich możliwości.
A tak w ogóle, skoro mamy tu dział "Biznes", po co skupiać się na darmowości - nie lepiej pokazać, co te różne narzędzia oferują w pełnej wersji?
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.