2008-10-15 00:00:00

Webscy: Rafał Górski o SpecTab.pl

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  2 / 2 
franek - ten z którym rozmawialeś.
11. franek - ten z którym rozmawialeś. 19.10.2008 / 20:19
Rafał.

Niepotrzebnie się w to wdałem...no ale jakoś tak mnie tknęło...zresztą to już wiesz i nie ma co publicznie roztrząsać.
Dyskusja jednak zrobiła się mniej lub bardziej publiczna więc publicznie dodam tylko, że Twój telefon i wpis, który właśnie przeczytałem świadczą o tym, że klasę jednak masz. Napisałem o jedno słowo za dużo...niesłusznie i niepotrzebnie...ale to cały ja.
franki
12. franki 20.10.2008 / 10:26
Owszem, pierwszy wpis wyszedł z mojego mieszkania i mojego laptopa - pisałem że wiem kto to...ale tłumaczeń dość i dyskusji też.
Piter
13. Piter 20.10.2008 / 12:03
Panowie, tak czy siak zrobiliście kawał dobrej roboty. Franek i Adam za pomysł, historię, pomnik, filmy o reszcie nie wspomnę. Rafał za stronę www.specatb.pl.
A w nawiązaniu do głównego tematu artykułu może warto by było przeprowadzić wywiad z cała Waszą trójką? Wtedy nie trzeb nic zmieniać.

Ja tylko dodam, by przy okazji ewentualnych zmien. Miło by było aby zamienić
z Produkt - talbetka SpecTab

na kapsułka SpecTab

oraz

z pozwala wypić więcej i łagodzi negatywne objawy pojawiające się z reguły "dzień po".

na pozwala wypić więcej i zachować dłużej dobrą zabawę, a dodatkowo niweluje objawy dnia następnego ;-)
Mette
14. Mette 23.10.2008 / 08:40
I don't even understand Polish - but a friend sent me the link and I'm really impressed with the site!

Very Cool!
« Poprzednia  2 / 2 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.