2009-02-25 00:00:00

Wywiad: Bartosz Wieczorek - Prezes Ad-vice

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Lipton
1. Lipton 25.02.2009 / 12:55
Bełkot towarzystwa wzajemnej adoracji!
Kontestator
2. Kontestator 25.02.2009 / 13:02
Zaiste kolego Lipton masz rację. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Dziwnym trafem pan Dominik jest prezesem Xevin Consulting. Robimy sobie dobrze
ELS
3. ELS 25.02.2009 / 13:04
Prezes Zarządu jednej ze spółek Grupy Xevin przeprowadza wywiad (sic!)
z prezesem podmiotu przejmowanego przez Xevin.
Cytując popularną ciocię Stanisławę z Klanu: "Bożesz Ty mój..."

Są li gdzieś granice absurdu?
Teodorczyk Tomasz
4. Teodorczyk Tomasz 25.02.2009 / 13:35
niedawno Pan Dominik pisał o tym jak to Gemius pisze sam do siebie w sprawie konieczności naprawienia Megapanelu http://kaznowski.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?2. Ciekawe Panie Dominiku jak to jest jak wywiad robi sobie inwestor z własną spółką w której ma ponad połowę udziałów? czyli de facto robi Pan wywiad sam ze sobą i sprzedaje jako wielkie wydarzenie? :):)
Dominik Kaznowski
5. Dominik Kaznowski 25.02.2009 / 13:50
Rozumiem, że mam nie pisać o IAB, PBI, Agorze, Naszej-Klasie, Money.pl i zapewne ich konkurentach? Ciekawe podejście.

Zresztą to miłe, że mój blog jest czytany (do tego z uwagą).

Niestety nieprawdą jest, że mam udziały lub jestem związany z Xevin Investments (uwaga była zbyt słaba?). To co mnie łączy (również z Bartkiem) to to, że zainwestował w nasze spłóki jeden podmiot.

I tutaj dochodzimy do dwóch pytań:

po pierwsze oczywiście zastanawiałem się czy nie zostanie odczytane to jako krypciocha - mógłbym przecież opublikować ten wywiad pod innym nazwiskiem lub poprosić kogoś z redakcji) - ale pytanie czy to byłoby lepsze? Ja tak nie uważam.

po drugie - biorąc pod uwagę to, że byłe i jestem związany z wieloma podmiotami i znam rynek nie daje mi głębszego spojrzenia na rzeczywisty jego obraz?

Bo zawsze można wrzucać newsy PR-owe i cieszyć się złudzeniem obiektywności.

Każdy ma swój sposób - jak np. ci trzej panowie nad tobą Tomaszu ;)
tomashee
6. tomashee 25.02.2009 / 14:23
e tam czepiacie sie :) w miarę ciekawa rozmowa :D i got zdjęcie panie Dominiku czy jest pan jego autorem?
Dominik Kaznowski
7. Dominik Kaznowski 25.02.2009 / 18:05
Zdjęcie przysłał Bartosz. Następnym razem chyba zrobię mu pełna rozkładówkę, to będzie mniej anonimowych komentarzy :D
Eryk Orłowski
8. Eryk Orłowski 25.02.2009 / 22:11
nie mam problemów podobnych do tych, które dręczą okropnie przedmówców - ja poczytam wywiady i z n-k, i z resztą, ale plizzz, Dominik...

To co mnie łączy (również z Bartkiem) to to, że zainwestował w nasze spłóki jeden podmiot.

Jakby nikt na rynku nie wiedział, że tu się wszyscy znają ;-)

Przestańmy po prostu udawać, że jest w tym coś złego.

Ofertę Xevina od innych potencjalnych inwestorów wyróżniały właśnie nazwiska. Krzysztofa Golonkę, Gwidona Humeniuka i Marka Rusieckiego poznałem pracując kilka lat w CR Media i Ad.net.
truten
9. truten 02.03.2009 / 17:07
sranie w banie, tu nie chodzi o to czy tamto, o analizy i jakies zdechle glodne raporty, ktore sa jednym tematem dla pseudo specow. Tu chodzi o kase i tylko o kase, a nie o jakies pierdzenie w sieci.
Przyklad to nasza klasa. Maja taka baze ludzi ze moga sobie robic co chca i jak chca, a ten kto to kupi to bedzie dyktowal warunki i docieral do kazdego. Tak jak w biznesie najwazniejsze sa kontakty, tak w IT najwazniejsze jest zaplecze, a tu stoi ogromna baza.

I tyle.

Sorki, za nie uzywanie polskich liter.
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.