2008-01-24 00:00:00

Wywiad: Grzegorz Kurowski - co-managing director HYPERmedia

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Gustaw Jakubowski
1. Gustaw Jakubowski 24.01.2008 / 14:25
Bardzo ciekawy wywiad. Jest tylko jedna kwestia, z którą nie mogę się zgodzić. Mianowicie, nie uważam, że problem ucywilizowania współpracy z klientami dotyka tylko agencji interaktywnych.

Fakt. Największe agencje ATLowe mają unormowane standardy współpracy z klientami, ale tyczy się to głównie tych klientów, którzy są właścicielami największych marek na rynku.
Schodząc piętro niżej, bez względu czy to chodzi o agencje ATLowe, BTLowe, interaktywne lub innego typu, napotyka się na różnego rodzaju "rafy" podczas współpracy z klientem (i mam tu ciągle na myśli całkiem duże firmy, często będące liderami w swojej branży). Tak więc na ucywilizowaniu współpracy na linii agencja-klient zależy wszystkim rodzajom agencji.

Kwestia, że agencje interaktywne bardziej potrzebują unormowania stosunków, może wynikać z tego, że zagadnienia związane z Internetem są jeszcze mniej zrozumiałe dla klientów, niż to jest w przypadku innych obszarów komunikacji marketingowej. Przez to są one obciążone większym bagażem problemów.
Grzegorz Kurowski
2. Grzegorz Kurowski 24.01.2008 / 16:52
Dzięki za komentarz!

Nie twierdzę, że problemy z ucywilizowaniem współpracy dotyczą tylko agencji interaktywnych. Po prostu, im branża jest młodsza a budżety mniejsze, tym takie problemy są większe i częstsze.

Pozdrawiam
G
Tomek Karwatka
3. Tomek Karwatka 24.01.2008 / 21:21
Nic tylko pogratulowac otwartosci na nowe i zyczyc powodzenia. :)
Grzegorz Kurowski
4. Grzegorz Kurowski 25.01.2008 / 09:16
Dzięki, Tomek!
Marcin Maj
5. Marcin Maj 25.01.2008 / 15:14
Powodzenia!
realista
6. realista 29.01.2008 / 10:30
a ja jestem ciekawy czy Pan Grzegorz skonczy tak jak inne watpliwej jakosci "gwiazdy" zatrudniane przez Hypermedie w ciagu ostatnich 2 lat...
qwe
7. qwe 16.01.2009 / 18:00
Skonczyl...
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.