2009-05-25 00:00:00

Young Creatives & Students 2009 - nagrodzone prace

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  2 / 2 
Dymitr Romanowski
11. Dymitr Romanowski 26.05.2009 / 14:08
Ciekaw jestem reakcji agencji, gdyby klient poprosił ją o przygotowanie kreacji w ciągu 6 godzin od otrzymania briefu, w którym klient biografię Chopina może interpretować na swój sposób. Na dodatek prace musi wykonać dwuosobowy zespół do lat 28, który nie może kontaktować się z innymi pracownikami agencji, a ma do dyspozycji ograniczoną liczbę programów i jeden komputer na dwie osoby jak podczas bitwy pod Stalinigradem, gdy dwóch żołnierzy dostawało jeden karabin. Jeszcze jedno - ta para siedzi obok kolegów z konkurencyjnych agencji, którzy mają postawione przed sobą to same zadanie. Dlatego gdy będą chcieli ze sobą porozmawiać będą się zastanawiać, czy usłyszy ich konkurent, czy nie. Wygra ten kto będzie miał najlepszy pomysł, bo cena akurat nikogo nie interesuje. Aha, no i warto wspomnieć, że gdy już wpadną na pomysł, to pozostanie im tylko 1-1,5 godz. na wykonanie.
Dlatego gratuluję wszystkim nominowanym. Wasze prace są bardzo dobre! Aby każdy pracownik agencji wykazywał się taką samą produktywnością jak Wy.
Aleksander Szulc
12. Aleksander Szulc 26.05.2009 / 15:52
Najfajniejszy jest wd. mnie 1 baner z Hypermedii, najciekawszy ten baner, który wygrał.

Jak na 6 godzin pracy to wd. mnie arcydzieła. Mam nadzieję, że potem klienci nie będą pokazywać tego konkursu, tak jak Dove Evolution jako przykładu, że się da szybciej :D
« Poprzednia  2 / 2 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.