2009-05-18 00:00:00

YouTube usuwa kolejną reklamę społeczną

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Michał Herok
1. Michał Herok 18.05.2009 / 14:51
Chyba nikt po obejrzeniu tego spotu nie ma wątpliwości dlaczego został usunięty.
Rafał Krawczyk
2. Rafał Krawczyk 18.05.2009 / 15:27
Bardzo dobra realizacja.
Poprawny politycznie YT lotem opadającym daje miejsce konkurencyjnym serwisom.
Daniel F.
3. Daniel F. 18.05.2009 / 17:00
@Michał H.:
Chyba nikt po obejrzeniu tego spotu nie ma wątpliwości dlaczego został usunięty.

Dlaczego?
Mam wątpliwości i sądzę, że nie są one odosobnione...
Dominik Szarek
4. Dominik Szarek 18.05.2009 / 17:15
@Michał,
przyłączam się do Rafiego i Daniela - podjąłem temat głównie dlatego, że od pewnego czasu youtube ostrzej wziął się za "czyszczenie" takich treści, a ten akurat film nie zawiera naprawdę nic, czego byśmy jeszcze na YouTube nie widzieli...
Michał Herok
5. Michał Herok 18.05.2009 / 17:29
Chodzi mi oczywiście o tę klatkę, z powodu której na pewno ten film został usunięty.

Nie chodzi o to, że spot mnie bulwersuje, ale o to, że znając politykę Google, a tym samym Youtube, nie jestem zaskoczony, że został usunięty.
Dominik Szarek
6. Dominik Szarek 22.05.2009 / 11:08
Wystarczyło dodać info o organizacji i adres internetowy w "napisach końcowych" i od razu YouTube przychylniej patrzy:

http://www.brandrepublic.com/Discipline/Digital/News/907689/YouTube-approves-branded-version-school-birth-viral/
Mirek Połyniak
7. Mirek Połyniak 25.05.2009 / 09:31
@ Dominik: no właśnie :)
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.