2009-05-22 00:00:00

Agencja byss dla marki Bosman

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Michał Duszczyk
1. Michał Duszczyk 22.05.2009 / 13:21
Czemu tu nie ma zadnego dzwieku?!
Dominik Turek
2. Dominik Turek 22.05.2009 / 13:39
Bez rewelacji, bez polotu (sam efekt przejscia 3d nie doda tego), pol czasu ogladania serwisu user spedza na ladowaniu przejsc pomiedzy poszczegolnymi dzialami a nastepnie ladowaniu zawartosci a po zaladowaniu nie ma WOW ... tresci malo :(
Ostatnio cos branza piwowarska spoczywa na laurach Żywiec
Krzysztof Zapolski
3. Krzysztof Zapolski 22.05.2009 / 14:07
jakie ładowania? U mnie wszystko śmiga jak rakieta. Bardzo natomiast przeszkadza fakt, że napis "powrót" jest mały i zlewa się z tłem. Dyzajn dyzajnem, ale nie każcie mi szukać wyjścia, bo wyjdę via alt+f4.
Był koncept, ale nie został dopracowany. Chyba, że to jakaś "beta"
Bartosz Piński
4. Bartosz Piński 22.05.2009 / 14:30
Sorry, ale chwalić się czymś takim? Swoją drogą, to "Bosman" i nie pograć morzem i wszystkim fajnym co się z tym kojarzy? Tylko jakaś tania podróba... Tylko czego, to nawet ciężko powiedzieć, bo to jest takie nijakie. O pozycjonowaniu produktów i idei słyszeli? Trouta polecam;]
Grzegorz Skuza
5. Grzegorz Skuza 22.05.2009 / 14:55
Konkurs za to przygotowany wyłącznie dla koneserów Bosmana, bo chyba tylko dla nich nagrody tam przygotowane są warte poświęcenia czasu na udział...
iam
6. iam 22.05.2009 / 17:13
faktycznie, bez rewelacji, ale tez nie najgorzej, dla mnie ok. Chociaz te ksztalty (ramki) kojaza mi sie z wedlem, goplana itp...

dzieki Dominik za linka "ZYWIEC" - boze to dopiero porazka, patrzac na to cos, Bosman to rodzynek.
karem
7. karem 23.05.2009 / 11:38
a kto robil zywca?
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.