2010-03-08 14:36:04

[Aktualizacja] Nowa odsłona Wykop.pl

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Rafał Krawczyk
1. Rafał Krawczyk 09.03.2010 / 19:51
Kogo trzeba znać lub kto decyduje o doborze "ekspertów"?
enzo007
2. enzo007 09.03.2010 / 21:29
jakby co to filmik jest z http://lookr.tv: http://lookr.tv/player.php?id=1510
Michał Poznań
3. Michał Poznań 10.03.2010 / 11:13
o doborze ekspertów decyduje Super Ekspert:)
Marcin Kusz
4. Marcin Kusz 10.03.2010 / 14:42
Kogo trzeba znać lub kto decyduje o doborze "ekspertów"?

Staramy się przedstawiać opinie ekspertów z całej branży, nie ograniczając się do "wybranych". W tym przypadku zadecydowała szybkość udzielenia odpowiedzi.
michał poznań
5. michał poznań 11.03.2010 / 14:12
hello, a mojego komenta nie zamieściliście? Siedziałem 24 godziny aby go stworzyć. Dlaczego się pytam. :(
Grzegorz Miłkowski
6. Grzegorz Miłkowski 11.03.2010 / 15:10
#Michał

Przeoczenie moderatora ;)
Sebastian Winkiel
7. Sebastian Winkiel 15.03.2010 / 15:11
Dla mnie nowa odsłona to lipa, kiedy zniknie ten męczący oczy "kolor" niebieski? Kto wymyślił że rozbicie głównych sekcji tematycznych na kilkaset drobnych jest lepsze? Od tej zmiany korzystam 2-3x rzadziej, za każdym razem nie mogę znaleźć interesujących mnie linków, soory, jak dla mnie sztuczne pompowanie serwisu aby było więcej podstron (na reklamy...), więcej wszystkiego = więcej i marniejj, ale taki trend, grunt to bezmyślnie kopiować "funkcjonalności". Przykład: 1. Wchodzę na główną >> klikam GRUPY >> KOSMOS(437) >(myśli user że 437 tematów...dużo no nie?)> Wyskakuje 7 (słownie 7 linków) i gdzieś małymi literkami na górze jest napisik że 437dmiu jest grupowiczów, ho ho ho.... Czyżby od początku Wykopu było tylko 7 wykopanych linków na temat Kosmosu? Ale bieda....ide na pierwszy lepszy portal TEMATYCZNY! Pudelka nigdy nie użwałem, ani kozaczek ze mnie żaden... po co mam wykopywać SPAM? Pozdro dla EX-pertów.
Sebastian Winkiel
8. Sebastian Winkiel 15.03.2010 / 15:12
...aha EX-perci rzeczywiście przebijają w szybkości odpowiedzi....ale JAKOŚĆ PANOWIE A NIE ILOŚĆ NA SEKUNDĘ.
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.