Moja Vista jest stabilna, restartuje komputer raz na dwa tygodnie (dziala na wstrzymaniu w laptopie), zawiesila sie 2razy na początku jak ja konfigurowalem. Nie wyobrazam sobie stabilniejszego systemu. Po Tewakowaniu uruchamia sie szybciej na moim 3 letnim lapku niz na najnowszysch PCtach. Nie moge sie doczekac az zobacze znacznie lepszy system :)
Na maka sie nie przesiadam, 2x drozszy ten sam hardware, zbyt maly wybor softu od pasjonatow (shareware) i elementy graficzne ktorych nie trawie (w Viscie tez wylaczylem i uzywam skórki classic windows, bez cieni i anti-aliasingu). Os to tylko uruchamiac softu, ktory jest taki sam na obu platformach.
Wczoraj wreszcie dotarło do mnie cd z Windows 7 do laptopa Acer. Przyznam, że taki upgrade z Visty do W7 prawie za free /w sumie jakieś 16 euro/ to fajna sprawa. System W7 używam od kilku miesięcy i od samego początku potwierdzam, że jest stabilny jak XP i szybki. Visty nie wspominam i chcę o niej jak najszybciej zapomnieć.
Co do MACa to używałem go akazjonalnie. Czekam jak ceny będą adekwatne do zawartości.