2009-04-08 00:00:00

Click5 otwiera biuro w Warszawie?

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Bartek Gołębiowski
1. Bartek Gołębiowski 08.04.2009 / 22:12
Uch. Sam nie znoszę czytać takich niusów spekulacyjnych (tytuł ze znakiem zapytania, "prawdopodobnie", itp.) więc proszę o wyrozumiałość. To nie jest z naszego press releasu - z zasady chwalimy się tylko faktycznymi wydarzeniami, a nie planami.
Karolina [karola] Ć.
2. Karolina [karola] Ć. 09.04.2009 / 10:36
tak czy owak Bartku wywiad (dobrze nastrojone uszy?) działa, czy wiarygodny to inna para kaloszy :)

swoją drogą ciekawa praktyka publikować niusy nie pochodzące z oficjalnego press releas'a... prawie jak na Pudelku ;P:D
Piotrek
3. Piotrek 09.04.2009 / 11:36
te Bartek, a mówiłeś, że w Sosnowcu będzie nowy oddział.... łeee
Tomek Wiaderek
4. Tomek Wiaderek 09.04.2009 / 11:55
Bartku,

rzetelność i wiarygodność są w mojej pracy, przynajmniej dla mnie, najważniejsze i najcenniejsze. Świadczą o mnie tak, jak o Tobie realizacje Click5. Ty, tym krótkim wpisem je podważyłeś. Nie rozumiem tego, tym bardziej, że udzieliłeś mi długiego wywiadu, w którym padły słowa - cytuję za moim mini-dyktafonem: "w tym roku na pewno otworzymy biuro w Warszawie"... Co więcej, autoryzowałeś tę informację... Więc gdzie tu spekulacje? Nie interesuje mnie plotkarstwo, tylko rzetelne informowanie. Słowo "prawdopodobnie" odnosi się do słowa "jesienią" ("prawdopodobnie jesienią"), a znak zapytania to zabieg redakcji Interaktywnie. Bardzo Cię szanuję i czuje się niezręcznie w tej sytuacji.
Bartek Gołębiowski
5. Bartek Gołębiowski 09.04.2009 / 12:46
Tomek - to absolutnie prawda. Po prostu zaskoczył mnie nius w tym miejscu i w takiej formie. Raczej chodzi o detale.
Bartosz Piński
6. Bartosz Piński 09.04.2009 / 13:01
te Bartek, a mówiłeś, że w Sosnowcu będzie nowy oddział.... łeee

Tja, w Rudzie Śląskiej i Mysłowicach podobno też ;)
Iwona Bodziony
7. Iwona Bodziony 09.04.2009 / 13:04
Bartku,

a co Cię zaskoczyło w formie powyższego newsa i dlaczego dziwi Cię miejsce publikacji ?
Maciej Wyrwas
8. Maciej Wyrwas 09.04.2009 / 16:05
nieprawdopodobne rzeczy tu się dzieją :)
Juliusz Donajski
9. Juliusz Donajski 10.04.2009 / 14:53
Mnie raczej zastanawia skąd Iwona Bodziony "wzięła" tego news'a. Jak dotąd nie został on opublikowany na łamach Media & Marketing Polska (pomimo, że takie źródło podaje autorka). Informacja ta została opublikowana w Dziennym Serwisie MMP, w dniu 8 kwietnia br. Sprawdziwszy bazę danych prenumeratorów (Dzienny Serwis MMP jest serwisem płatnym) nie znalazłem w niej ani autorki ani serwisu, dla którego pracuje...

Dla pełnego obrazu pozwalam sobie zacytować pełną treść informacji:

Dzienny Serwis MMP:

INFORMACJE KRAJOWE

Click5 otworzy w tym roku oddział w Warszawie

Agencja Click5 prawdopodobnie jesienią br. otworzy oddział w Warszawie. Mają w nim pracować osoby z doświadczeniem agencyjnym w kreacji i strategii ATL, których jak mówi Bartosz Gołębiowski, założyciel i dyrektor kreatywny agencji, trudniej znaleźć w Gliwicach, gdzie znajduje się główna siedziba Click5.
Bartosz Gołębiowski określa Click5 jako cyfrową agencję kreatywną. Agencja specjalizuje się w realizacji kreatywnych kampanii marketingowych, w których internet jest medium dominującym. Agencja zatrudnia ok. 25 osób. Jej klientami są m.in.: Unilever Polska, Scott, Ecco i Maspex Wadowice. (TWI) (2009-04-08)
Grzegorz Berezowski
10. Grzegorz Berezowski 10.04.2009 / 18:42
dorobiliśmy się branżowego Pudelka :-)

Wesołych, bo jaja już mamy ;-)
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.