2008-12-10 00:00:00

Friedberg i Szczepaniak zakładają agencję interaktywną

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  3 / 3 
Ja
21. Ja 19.12.2008 / 18:14
A ja gratuluję Panom S&F trzymam za Was kciuki! Dla mnie jesteście jednymi z lepszych, max kreatywni.... Żeby tylko HR u dwóch narcyzów śmigał, hehe
Łukasz Macheta
22. Łukasz Macheta 23.12.2008 / 09:25
Ostatnie karty odkryte:
http://wiadomosci.mediarun.pl/news/30279,group2
Bartek Gołębiowski
23. Bartek Gołębiowski 23.12.2008 / 09:58
Ja będę złośliwy jednak trochę. Dawid - jak to jest, że w lipcu zostajesz przyjęty do grona współudziałowców Opcomu, w październiku zostajesz Dyrektorem Kreatywnym tej firmy... a 2 miesiące później zakładasz swoją?

Przekazanie udziałów w firmie pracownikowi i taki awans to chyba najwyższy stopień okazania lojalności z punktu widzenia właściciela. Gest zaufania, który przyjmujesz, jednocześnie planując otwarcie swojego interesu? W tym samym półroczu w dodatku! Jeżeli to nie jest nóż w plecy w rozumieniu biznesowym, to nie wiem co nim jest...

Pride and glory indeed.
Dawid Szczepaniak
24. Dawid Szczepaniak 23.12.2008 / 10:08
Przekazanie udziałów w firmie pracownikowi i taki awans to chyba najwyższy stopień okazania lojalności z punktu widzenia właściciela. Gest zaufania, który przyjmujesz, jednocześnie planując otwarcie swojego interesu? W tym samym półroczu w dodatku! Jeżeli to nie jest nóż w plecy w rozumieniu biznesowym, to nie wiem co nim jest...

Bartku, to nie złośliwość, ale konkretne pytanie. Zgrabny flame :) Co do udziałów - odsprzedałem je chłopakom z powrotem dokładnie za tę samą kwotę, za jaką mi je zaoferowali. Nie zarabiając na tym ani złotówki. A o motywach odejścia raczej na priv lub przy piwie niż publicznie.
ps
25. ps 23.12.2008 / 21:14
A ja ze swojej strony gratuluję nazwy, Super. Tylko nurtuję mnie jedno pytanie,? nazwa angielska a w domienie pl. Troszę mnie to zastanawia.

Ale ogólnie powodzenia.
Karolina [karola] Ć.
26. Karolina [karola] Ć. 05.01.2009 / 13:07
Widzę Dawid ze nie rzucacie słów na wiatr ;P aaa do końca nie dowierzałam ;P

Tak czy owak, miło iż w Krakowie rośnie konkurencja mam nadzieje ze odbije się to na jakości kreacji i kampanii. I najważniejsze, dobrze się bawcie :)
Kuba Przybysz
27. Kuba Przybysz 06.01.2009 / 08:20
Im więcej fajnych firm w Kraku tym lepiej dla pracowników. Ilościowo może nie jest źle, ale jakościowo to już znacznie gorzej.
« Poprzednia  3 / 3 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.