2010-03-02 11:29:46

Interaktywna reklama Skody w telewizji

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  3 / 3 
Marcin Rojek
21. Marcin Rojek 04.03.2010 / 16:07
Widze ze was wszystkich nurtowalo co w przypadku gdy ktos posiada dekoder cyfrowy :) Ja rozwine dalej, czy ktos pomyslal o grupie docelowej? Tzn. kto z potencjalnych klientow/potentatów do zakupu tego samochodu mysle tutaj o wyzszej sredniej krajowej nie posiada dekodera cyfrowego? He He, na wiosce moge wskazac im wielu klientow ktorzy nie posiadaja cyfrowego dekodera ale w ich garazach stoja dwa samochody ktorych wiek przekracza w sumie czesto moj :) Gratuluje dyrektorze od marketingu dotarcia do grupy docelowej, i nie tu zadnych sarkazmow, pomysl oryginalny jak na TV ale co z tego ze miliony wydane na nie trafiony pomysl?
Maciej T.
22. Maciej T. 05.03.2010 / 12:12
buhahhaha... poplułem ekran :)
robert troyanowski
23. robert troyanowski 06.03.2010 / 23:33
Krótko mówiąc: genialne i proste rozwiązanie. Mówimy o tym , prawda? :) o to przeciez chodziło. Film ma ponad 20 tysiecy wyświetleń (http://www.youtube.com/watch?v=QcpAxqC4pMQ&feature=related) o to chodziło :) Skoda tworzy pozytywny szum wokół siebie. O to chodziło. A zastosowanie pilota - to nic innego, jak mini-próba, bez chodzenia do salonu... brawo.
Stefan Żaneta
24. Stefan Żaneta 09.03.2010 / 15:30
Zgadzam się z przedmówcą. To kawał dobrej roboty, nie zapominajmy o komunikacie producenta, którym byla obsługa tylnej klapy pilotem.
Dobry pomysł, nowość, i krótka piłka do celu, jak dla mnie o to chodzi w tej branży.
Kuba
25. Kuba 19.03.2010 / 08:52
Pomysł świetny, mnie ta reklama szalenie zaskoczyła... w końcu są pierwsi z takim pomysłem na polskim rynku. Brawo dla skody za pomysłowość :-)
Tomasz Sańpruch
26. Tomasz Sańpruch 22.03.2010 / 00:18
Proste i skuteczne, dyskusja az wrzy... i chyba o to tez chodzilo, czyz nie?
Magdalena Górak
27. Magdalena Górak 01.04.2010 / 11:19
kreatywne :) gratuluję pomysłu!
Pozycjonowanie Łódź
28. Pozycjonowanie Łódź 11.09.2010 / 00:02
Niesamowity wręcz pomysł :)
Tomasz John
29. Tomasz John 11.09.2010 / 11:21
W podpisie jest "przyciśnij". Gdyby zamienić na "wybierz" możnaby interpretować jako wybierz 2 program a nie tylko przycisk '2'. Trudne decyzje...
« Poprzednia  3 / 3 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.