"Zgadzam się też ze zdaniem Dominika Steca, 90% dzieciaków nie zwraca uwagi na dizajn. " - napisała copywriter :D haha.
dear lord.... ---> Co nie znaczy, że nie powinniśmy robić dobrej roboty. Napisałam, że dizajn jest do bańki, ale nie mam zamiaru się o to kłócić. Tyle.
serwis adresowany jest do dzieci w jakiej grupy wiekowej?
Strona dla dzieci przede wszystkim ma być atrakcyjna dla dzieci,
co do kontentu - tutaj słabo, twórcy chyba nie popełnili żadnego testu na grupie celu - jeżeli dobrze wnioskuje, że serwis adresowany jest do dzieci w wieku wczesnoszkolnym to zarówno sposób podania treści jak i nawigacja jest kompletnie chybiona.
Co do walorów edukacyjnych to bez komentarza
Ciekaw jestem ile dzieci skupia ten serwis i jaka jest lojalność. Jeżeli http://alexa.com mówi prawdę to czasy świetności serwis ma już za sobą i chyba uczestnicy tej dyskusji są jedynymi odwiedzającymi:)
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
dear lord.... ---> Co nie znaczy, że nie powinniśmy robić dobrej roboty. Napisałam, że dizajn jest do bańki, ale nie mam zamiaru się o to kłócić. Tyle.