2009-09-09 08:42:08

Janmedia i Grupa ENERGA edukują najmłodszych

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  4 / 4 
Ania Ryguła
31. Ania Ryguła 11.09.2009 / 10:30
"Zgadzam się też ze zdaniem Dominika Steca, 90% dzieciaków nie zwraca uwagi na dizajn. " - napisała copywriter :D haha.
dear lord.... ---> Co nie znaczy, że nie powinniśmy robić dobrej roboty. Napisałam, że dizajn jest do bańki, ale nie mam zamiaru się o to kłócić. Tyle.
Tobiasz Kochański
32. Tobiasz Kochański 21.09.2009 / 11:38
strony dla dzieciakow i nie tylko moga wygladac estetycznie (mam nadzieje), przyklad: http://www.dutek.pl
Karol Koronowicz
33. Karol Koronowicz 25.09.2009 / 22:57
chyba nikogo nie wyedukuje ta strona, ale ladnie wyglada na screenach i w portfolio ;)
Tobiasz Kochański
34. Tobiasz Kochański 26.09.2009 / 00:04
to fakt, ale nie bylo takiego zalozenia akurat w tym wypadku
ralf
35. ralf 26.09.2009 / 00:41
serwis adresowany jest do dzieci w jakiej grupy wiekowej?
Strona dla dzieci przede wszystkim ma być atrakcyjna dla dzieci,
co do kontentu - tutaj słabo, twórcy chyba nie popełnili żadnego testu na grupie celu - jeżeli dobrze wnioskuje, że serwis adresowany jest do dzieci w wieku wczesnoszkolnym to zarówno sposób podania treści jak i nawigacja jest kompletnie chybiona.
Co do walorów edukacyjnych to bez komentarza
Ciekaw jestem ile dzieci skupia ten serwis i jaka jest lojalność. Jeżeli http://alexa.com mówi prawdę to czasy świetności serwis ma już za sobą i chyba uczestnicy tej dyskusji są jedynymi odwiedzającymi:)

« Poprzednia  4 / 4 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.