Bardzo rzetelenie przygotowany raport:
1. Odpowiedni dobór treści, stylu i autorów.
2. Reklamy elegancko wkompnowane w raport.
3. Gratuluję pomysłu na artykuł "AdWords zamiast domu mediowego"
- w końcu jest jakiś lek na wysokie stawki i niekompetencje wielu domów mediowych, szczególnie tych tylko e-mediowych. No i podparcie konkretnym case'm.
Brawo Internaktywnie! Jeszcze trochę i spodoba mi się nawet Wasza "nowa" szata graficzna na stronie :)
Same pochwały, trochę to podejrzane, zwłaszcza kiedy rzeczywiście przeczyta się ten raport. Czytałem bardzo uważnie i znalazłem w nim IMO 49 różnych błędów, z "Przeglądarką Google" na czele. Co ciekawe, w tym knocie z Gazety Prawnej, prawie wszyscy to wytykają, a tu w branżowym raporcie, zaraz na 6 stronie ten sam błąd. Z drugiej strony, trudno nazwać ten dokument raportem, raczej powinno się to nazywać "Wywiady o SEM". Niektóre fragmenty zaprzeczają sobie wzajemnie, tu mogę podać kilka przykładów. Podobny brak jasności, gdy obok siebie jest napisane że SEM = SEO + PPC, a za chwilę że SEM = Kampania AdWords. Dużo literówek, pozjadanych wyrazów, błędów w nazwiskach (np. Pani Mecenas), ostatnie 2 artykuły na poziomie, z małym wyjątkiem, fragmentu o długim ogonie. Niemniej należy się uznanie za przygotowanie całego dokumentu.
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.