2009-09-29 10:16:07

Niekompletna reklama AXE

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  2 / 2 
Krzysztof C.
11. Krzysztof C. 01.10.2009 / 19:58
pomysł w istocie wyborny! nie jestem do końca pewien, czy sam czasem bym tego smsa nie wysłał ;)
Mirek Połyniak
12. Mirek Połyniak 02.10.2009 / 00:38
jak widać nie trzeba AR, by zrobić coś świetnego, kreatywnego - naprawdę fajna sprawa
Arek Cempura
13. Arek Cempura 02.10.2009 / 13:37
Ciekawe, innowacyjne, czas przekuć to konkretne pieniądze. Kolejny etap: reklama z AR i konkursami w stylu "sprawdź, odkryj, wyślij".
Kolejnym będzie pewnie ... Playboy ;)
Raphaël Pudłowski
14. Raphaël Pudłowski 06.10.2009 / 15:40
dobre :) tylko niech teraz inni zrobią coś też innowacyjnego, nie że podążą za trendem...
Cyprian Ciećkiewicz
15. Cyprian Ciećkiewicz 06.10.2009 / 19:34
Mówiąc o genialnych pomysłach, co wy na to że ludzie z całego świata dzielą się z resztą globu tym że właśnie uprawiali sex? http://Ijustmadelove.com
PiotrKo
16. PiotrKo 22.10.2009 / 23:20
Hmm...
A ja mam taki oto problem. Zagadnienia związane z wykorzystaniem technologii (również mobilnych) w marketingu i komunikacji z potencjalnym klientem ciekawią mnie. Chociaż nie jestem człowiekiem z "branży" - mam kilka ciekawych pomysłów na wykorzystanie tych technologii w celu dostarczania treści reklamowych czy też oddziaływania na różne grupy ludzi. Może niektóre rzeczy zostały już zrealizowane gdzieś na świecie. Czy uważacie, że jakaś agencja mogłaby być zainteresowana realizowaniem podobnych projektów? Dzięki której mógłbym dać upust swoim technologiczno marketingowym fantazjom? ;-)
« Poprzednia  2 / 2 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.