Jestem pod wrazeniem... bardzo dobry serwis mimo, ze nie jestem w TG ;-) Szczegolnie jakosc animacji, sceny 3D. Moze lekko przesterowany copywriting w wypowiedziach glownych bohaterow... (jesli dzieci teraz tak mowia tzn ze juz jestem stary ;-) ) Jeszcze raz gratulacje. Moze zdradzicie jakies kulisy typu czas pracy nad projektem itp? To by bylo ciekawe...
Zgodnie z zyczeniem ujawniamy kulisy: praca nad projektem trwała niecałe 3 miesiące; team wahał się od 4 do 9 osób (grafik, flash developer x 2, grafik3d x 2, animator 2d x 1, animator 3d x 1, pr-copy x 2). Producent Zozoli chce postawić taki sam serwis w wersji rumuńskiej. Chętnie odpowiem na dalsze pytania. Jeszcze raz dzięki za przychylne opinie.
Dzieci raczej nie powinny spedzać czasu siedząc przy komputerze, dodatkowo patrząc na coś tak mało wartościowego, coś co dodatkowo wkręca im do głowy jakieś nafaszerowane sztucznościa słodycze.
a ludzie tutaj są jakby dumni, że zrobili coś takiego. cóż za krótkowzroczność
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
mnie wciagnelo,
a teksty dosc zabawne, mowiac delikatnie :)