2008-04-28 00:00:00

Nowa strona 180hb

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  2 / 2 
Piotr Mederak
11. Piotr Mederak 29.04.2008 / 11:14
powiem tak - w zyciu bym nie przeczytal zadnego case study ani tym bardziej bzdur o ideii jakie przyswiecaja firmie. te teksty sa na kazdej stronie i sa tak nudne, ze nigdy nie bylem w stanie przez nie przebrnac chocby nie wiem jak zabawnie byly napisane. inaczej sie rzecz ma z video - moge je wlaczyc, i sluchajac ogladac sobie inne strony. czy sie to komu podoba czy nie ruchome obrazki i dzwiek bardziej trafiaja do ludzi niz slowo pisane... przynajmniej do wiekszosci ludzi, ktorzy nie maja czasu na lekture glupot ;)

tu nie chodzi o to by byc cool drogi Macieju. po prostu dzis mozna juz w internecie uzywac obrazu ruchomego i agencje to wykorzystuja. i chocbys nie wiem jakim byl przeciwnikiem telewizji i filmow - te nie IMHO nie umra zbyt predko - bedzie ich ku Twemu niezadowolniu w internecie coraz wiecej i wiecej...
Maciej Maciejewski
12. Maciej Maciejewski 29.04.2008 / 12:47
Sprostowanie. Nie kupuję tych konkretnych, sama idea i zastosowanie w sieci stało się faktem i moje lamenty tego nie zmienią, zresztą nie taki miały cel. Raczej przejaskrawiam zjawisko które obserwuję, a polega na tym że wszyscy chcą być "video" K2, Hypermedia, teraz 180HB. Czasami to fajne i świeże, czasami troszkę na siłę.
Diabel
13. Diabel 29.04.2008 / 23:25
Odczepcie się od hbków :) - znaleźli swoją niszę jako butik kreatywny i jak do tej pory dają radę. Nie ma sensu analizować stron, które tworzą w ogólnie przyjętych kategoriach, jak np. użyteczność, dostępność, SEO, itd... Zresztą, nie nazywałbym ich nawet stronami, są to co najwyżej rozbudowane flashowe gry i prezentacje. To co stworzyli w pełni oddaje charakter tego czym się zajmują i styl kreacji Mikołaja. Tak trzymać panowie. Mam nadzieję, że z czasem przyjdą ambitniejsze projekty, historia pokazuje, że taka ewolucja od flashowych gierek do dużych projektów jest całkiem realnym osiągnięciem (np. OS3).
« Poprzednia  2 / 2 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.