@maniek, czekałem na argument z gotowym "template", ale chyba nie warto na niego odpowiadać? Sugestia odnośnie kasowania Klientów za cudzą pracę, jest mało elegancka, ale cieszę się, że mimo wszystko nasz serwis Ci się podoba.
Spójrz też łaskawszym okiem na nasz rynek. Nie wiem z jakimi agencjami miałeś do czynienia, ale z pewnością masz szerszą perspektywę naszego rynku, niż np. rynku niemieckiego. Naprawdę nie jesteśmy ubogimi krewnymi ze wschodu i nie mamy się czego wstydzić (przeciwnie!). W Polsce dobrze się ma nadal głęboko zakorzeniony kompleks zachodu. Niepotrzebnie. Pozdrawiam,
jako klient, mailbym obawy, czy przypadkiem nie zrobicie mi takiego numeru - wstawiajac stokowe ikonki, za ktore zaplace pewnie jak za tydzien pracy 10 osobowego teamu :) Wczesniej nie wspomnialem o tym ze strona jest bardzo trendy, no i bardzo mi sie podoba - tylko te ikonki !
tlumaczac sie brakiem czasu (lub przeznaczeniem go na inne cele) jest smieszne, jak tak myslcie - to dlaczego nie macie strony z template monster ? ;) "przeciez wolicie przeznaczyć go na potrzeby klientów"
Co do profesjonalizmu polskich agencji - to chyba jeszcze daleko, prawda, kilka agencji godnie reprezentuje polske, ale reszta pseudoagencji odstaje, znacznie - nie pisze tego zlosliwie - TAK JEST