2008-09-11 00:00:00

Nowe Huevo i nowa marka na rynku pozycjonowania

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  2 / 2 
maniek
11. maniek 23.09.2008 / 13:10
@Marek, no herbatke mam juz na stole, dzieki :)
jako klient, mailbym obawy, czy przypadkiem nie zrobicie mi takiego numeru - wstawiajac stokowe ikonki, za ktore zaplace pewnie jak za tydzien pracy 10 osobowego teamu :) Wczesniej nie wspomnialem o tym ze strona jest bardzo trendy, no i bardzo mi sie podoba - tylko te ikonki !
tlumaczac sie brakiem czasu (lub przeznaczeniem go na inne cele) jest smieszne, jak tak myslcie - to dlaczego nie macie strony z template monster ? ;) "przeciez wolicie przeznaczyć go na potrzeby klientów"

Co do profesjonalizmu polskich agencji - to chyba jeszcze daleko, prawda, kilka agencji godnie reprezentuje polske, ale reszta pseudoagencji odstaje, znacznie - nie pisze tego zlosliwie - TAK JEST
Marek Szozda
12. Marek Szozda 23.09.2008 / 13:23
@maniek, czekałem na argument z gotowym "template", ale chyba nie warto na niego odpowiadać? Sugestia odnośnie kasowania Klientów za cudzą pracę, jest mało elegancka, ale cieszę się, że mimo wszystko nasz serwis Ci się podoba.
Spójrz też łaskawszym okiem na nasz rynek. Nie wiem z jakimi agencjami miałeś do czynienia, ale z pewnością masz szerszą perspektywę naszego rynku, niż np. rynku niemieckiego. Naprawdę nie jesteśmy ubogimi krewnymi ze wschodu i nie mamy się czego wstydzić (przeciwnie!). W Polsce dobrze się ma nadal głęboko zakorzeniony kompleks zachodu. Niepotrzebnie. Pozdrawiam,
maniek
13. maniek 23.09.2008 / 13:58
@Marek, owszem podoba, nawet bardzo. Nie napisałem nigdy ze powinnismy sie wstydzic, ale dlaczego zawsze jest tak, ze to CI z zachodu wprowadzają nowe technologie, nowe trendy itp ? czy to jest kompleks .... nie, po-prostu sa lepsi i tyle ...
Marek Szozda
14. Marek Szozda 23.09.2008 / 14:05
@maniek, trudno się z Tobą nie zgodzić w kwestii innowacji. Rzeczywiście, jest USA i reszta świata. Ale jeśli chodzi o sam poziom prac interaktywnych, w porównaniu do kolegów z za zachodniej granicy, jest coraz lepiej.
maniek
15. maniek 23.09.2008 / 14:17
@Marek, owszem jest, i mam nadzieje że będzie coraz lepiej :) pozdrawiam i zycze powodzenia agencji Huevo i wszystkim innym !

PS: są już nowe produkty adobe CS4 !
Iwona Bodziony
16. Iwona Bodziony 23.09.2008 / 15:05
PS: są już nowe produkty adobe CS4 !

Ano są:
http://interaktywnie.com/newsy/1617-adobe-wydaje-4-wersje-creative-suite.html
« Poprzednia  2 / 2 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.