Prawie nie dokończyłam czytania tekstu, bo mnie z rytmu wybił "kontent" w wypowiedzi pani z Adv ;p
A ogólnie rzecz biorąc zgadzam się, że obrazków nie ma co oceniać - trzeba poczekać na gotowy serwis :) W każdym razie cieszę się, że filmweb się zmienia :)
Rewolucja! Rzeczywiście jest rewolucja. Nowy FIlmweb nie działa! Przeglądarka zalewa użytkownika tego serwisu dziesiątkami komunikatów o błędach skryptów, przez co strony strony ładują się po kilka minut. Nowy Filmweb to porażka. Trzeba poszukać innego lepszego serwisu.
Nowy Filmweb to porażka. Kiedyś szukając informacji o filmie, zawsze pierwsze kroki kierowałem na Filmweb, ale nowa wersja zawiera tyle błędów, że korzystanie z tego serwisu to droga przez mękę. Szukam innego, działającego serwisu. Dla mnie ten serwis już umarł.
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.