2009-08-13 13:49:38

Ogilvy Interactive współpracuje z SARE

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  2 / 2 
Kamila S.
11. Kamila S. 14.08.2009 / 16:35
Wzajemnie, pozdrawiam weekendowo..:-)
Andrzej Hamankiewicz
12. Andrzej Hamankiewicz 14.08.2009 / 16:41
@Kamila S.: Myślę, że zrobiła by Pani karierę w Pudelku - proponuję zmienić branżę - wyjdzie to wszystkim na dobre.
@Ziółek: Słabe jest podszywanie się pod pseudonimy ludzi pracujących w OS3. Podczepiając się pod wypowiedź Agi Nowak - trochę cywilnej odwagi ludzie...

Niepotrzebnie włączałem laptopa podczas urlopu - mogłem kupić jakiś tabloid. :/ Przynajmniej później można by nim grilla rozpalić.
Kamila S.
13. Kamila S. 14.08.2009 / 16:50
Podziwiam ludzi z OS3 obecnych i bylych.... gratuluje zwlaszcza tej "odwagi cywilnej"....
Pan Andrzej powinien byc coach'em.... jak bede miala problem ze sciezka kariery to zglosze sie do Pana.
Krzysiek Dębowski
14. Krzysiek Dębowski 14.08.2009 / 18:12
Pozostawiając z boku emocjonalny ton niektórych wypowiedzi proponuję spojrzeć na fakty. A one przestawiają się następująco:

1. Jako SARE dostarczamy narzędzia i know-how kilkunastu czołowym agencjom interaktywnym i domom mediowym. Wszystkim (w tym OS3) na identycznych warunkach. Mamy tu dobrą ofertę, więc naturalne, że różne agencje chętnie korzystają z naszych rozwiązań.
2. Gośka jako menedżer odpowiada za wyniki swojej spółki. A te osiąga się poprzez podejmowanie racjonalnych decyzji biznesowych Jestem pewien, że przedkłada je ponad osobiste sympatie bądź animozje.
3. Ogilvy związało się z partnerem o największym doświadczeniu w e-mail marketingu w Polsce, posiadającym rozwijaną od lat technologię, mającym największy zespół specjalistów o rónorodnych kompetencjach oraz posiadającym największe doświadczenie we współpracy z agencjami interaktywnymi. Wydaje mi się, że są to racjonalne przesłanki do podjęcia takiej decyzji.
4. Śmieszy mnie argument, że ktoś wykorzystuje swoje wcześniejsze doświadczenia w nowym miejscu pracy. Faktycznie, powinien uczyć się wszystkiego od nowa. Mam nadzieję, że Ogilvy nie będzie korzystało ze statystyk Gemiusa, bo chyba w OS3 i innych agencjach też je podpinają klientom pod serwisy ;)

Pozdrawiam weekendowo...

PS: Aga, dzięki za głos rozsądku :)
Eryk Orłowski
15. Eryk Orłowski 14.08.2009 / 18:19
to się do prasy nadaje! Odeszła i zabrała kilka osób, w tym (o zgrozo) narzeczonego, oraz - uwaga - "papuguje". Lista zbrodni długa, niski poziom etyki i moralności niezaprzeczalny - jak to dobrze, że ktoś czuwa. Ktoś o nieskazitelnym życiorysie oraz wnikliwie analizujący rzeczywistość - dziękuję, że jesteście!
Paweł
16. Paweł 15.08.2009 / 09:27
Ludzie, to jakiś magiel towarzyski! Idzcie lepiej na targ i tam sobie powyrzucajcie jak ktoś ma coś do siebie. Nie zamieniajcie interaktywnie w swoje podwórko do załatwiania brudów.
Piotr
17. Piotr 15.08.2009 / 14:33
Nie ma czego zamieniać, samo się zamieniło. Poza tym od początku miało skazę.
Adam Chowański
18. Adam Chowański 17.08.2009 / 10:07
Typowa reakcja frustratów... szkoda słów.
Psy szczekają, karawana idzie dalej...
Mikolaj Gajewski
19. Mikolaj Gajewski 17.08.2009 / 11:04
@Tom Z nawet mialem dodac w poprzednim komentarzu 'tylko nie pisac mi frazesow o szewcach' ;)
Grzesiak
20. Grzesiak 18.08.2009 / 16:39
Czytając niektóre wypowiedzi można się poważnie zastanowić nad przeprowadzeniem kampanii w tym miejscu dla grupy 12-14 lat,
poziom podobny...

Pozdrawiam byłych i aktualnych pracowników OS3.
« Poprzednia  2 / 2 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.