Hahahaha, 10, 20 tysięcy? Zaraz się okaże, że chłopaki z P&G w ogóle za darmo pracowali, wolontariat sobie urządzili i trochę sypnęli grosza Big Starowi :)
10, 20 tysięcy... za 1,5 miesięczny projekt dla takiej firmy, żal mi człowieka, który w ogóle rozpuszcza takie plotki :)
Co do samego serwisu, pomysł z akwarelkami rewelacyjny, trochę kolorystyka mapy sklepów mi nie przypadła do gustu w porównaniu do innych serwisów. Jak dla mnie mocne 4+ :)
fajna grafika, ciekawa animacja (ale skoro podobieństwo do http://soytuaire.labuat.com/ zostało już wychwycone, muszę stwierdzić że nieco słabiej), łatwa obsługa. Prezentacja asortymentu również przypadła mi do gustu. Mapa mnie trochę powaliła - przy pierwszym widoku, jakby Ruskie znowu najechali na Polskę :)... poważnie, wygląda to jak mapy rodem ze sztabu sowieckiego. zastanawiam się nad rozmieszczeniem buttonów w menu głównym: czemu miedzy Jeans a Akcesoria jest Kampania? ... ogólnie: świetna robota.
Po dłuższej chwili przeglądania chciałem powrócić na interaktywnie aby skomentować a tu proszę, deep linking zamontowane i się nie da :] to mi się spodobało i utwierdziło że P&G przyłożyło się do tego projektu, mało kto ma czas to montować. Druga rzecz która mi się spodobała to spokojny wizerunek, luźny make of, a już przestawałem wierzyć że rynek reklamy zrobi ten zwrot i da odetchnąć klientowi, w końcu ludzkie podejście, a nie natarczywe czy jak w postach gdzieś tam powyżej ...i poniżej poziomu.
Strona jest fenomenalna. Spójna, łatwa w obsłudze a przede wszystkim art i graficy odwalili kawał świetnej roboty. Rzadko widuje się takie serwisy, trzeba więc przyklasnąć i pochwalić.
PS. Muzyka jest rewelacyjna, kto to śpiewa? Kupię płytę!
Bardzo fajny sajt, przede wszystkim dlatego, że autorzy stworzyli klimat. Zaprojektowany w przemyślany sposób. "Motyw przewodni" mieści się - moim zdaniem - w ramach twórczej inspiracji.
cyt. "PS. Muzyka jest rewelacyjna, kto to śpiewa? Kupię płytę!"
na blogu P&G piszą że to Ingvi Thor Kormaksson, jak nie znajdziesz kup Sigur Ros, są z tego samego miasta :) i brzmią podobnie.
Site miło mnie zaskoczył poziomem wykonania, pomysłem i konsekwencją.
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.