2008-08-28 00:00:00

Raport zastosowania e-mail marketingu w Polsce

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  2 / 2 
Piotr F.
11. Piotr F. 02.09.2008 / 13:43
@dk
wcześniej słyszałem, że odmówili emisji reklam konkurencyjnej agencji.

Ciekaw jestem, kto rozpowszechnia takie informacje.

Nigdy nie odmówiliśmy nikomu reklamy na Interaktywnie.com. Gorąco zapraszamy kolejnych reklamodawców :)
Kądzielawski Paweł
12. Kądzielawski Paweł 02.09.2008 / 21:42
@ Piotr - przeczytaj uważnie raport. Okres badany jest podany. "Badanie zostało przeprowadzona w okresie 15 stycznia ? 14 kwiecień 2008 roku."

Co do obrazków. Z całym szacunkiem, ale kiedyś "best practices" zalecało wysyłanie tylko tekstowych mailingów i taka była ówczesna potrzeba odbiorców. Technologie się zmieniają, upodobania ludzi także, zalecenia nie nadążają. Jednak skoro 86% osób chętnie odbiera mailingi graficzne to dlaczego mamy ich zmuszać do dodatkowego klikania?

Oczywiście jest to temat na dłuższą dyskusję, a Twoje stwierdzenie "Zabrakło więc podstawowej wiedzy w temacie" jest dość kategoryczne ;) mam nadzieję, że jednak przyjmujesz inny punkt widzenia, który ni jak się nie ma do "podstawowej wiedzy" :).
« Poprzednia  2 / 2 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.