2008-06-24 00:00:00

Spotykalscy - kolejny serwis społecznościowy

Zobacz komentowany artykuł

1 / 1 
Grzegorz Berezowski
1. Grzegorz Berezowski 24.06.2008 / 18:13
"logistyka nawigacji"? czy to jakiś nowy termin na architekturę informacji?
przypomina mi termin "siedliska", który kilka lat temu ktoś mocno forsował jako alternatywę dla "serwisów www". nie przyjęło się.
Maciek Szandar
2. Maciek Szandar 25.06.2008 / 02:21
może to jakiś dział branżowy dla osób pracujących w spedycji?????
Dawid Szczepaniak
3. Dawid Szczepaniak 25.06.2008 / 09:48
Cytat kolegi Piotra z biurka obok: "Brzydkie jak nieszczęście." Zgadzam się.
Karolina Laskowska
4. Karolina Laskowska 25.06.2008 / 10:33
A mi się podoba. Obserwuję grupę audiofile [url]http://spotykalscy.pl/index.php/pl/group/show/4[/url] i tylko czekam aż się sprzedawcy w sklepach połapią ;-)

Karolka
Marcin Piwowarczyk
5. Marcin Piwowarczyk 25.06.2008 / 11:27
Miałem mieszane myśli, spodziewając się po nazwie "spotykalscy" czegoś bardzo pretensjonalnego i na siłę próbującego się wbic w nurt łebdwazero, ale... musze przyznac, że serwis zaciekawił mnie.

Próbnie zarejestrowałem się i założyłem grupę, mniejsza jaką. Moim zdaniem wszelkei aspekty korzystania z serwisu zostały dopracowane i korzysta się z tego naprawdę łatwo. I opcje, które oferuje serwis - blog, formu, kalendarz spotkań, pozwala mi poważnie myśleć o założeniu rzeczywistej grupy, o której myślę już od dłuższego czasu, a dotąd nie miałem porządnego narzędzia sieciowego do tego celu. OK, nie szukałem za mocno ;)

Podoba mi się przeglądanie określonego terenu i to, że serwis pokazuje pod mapą wszystkie grupy/spotkania/ludzi na danym obszarze. Fajne to.

Słabości? Wyszukiwanie w odniesieniu iluś tam kilometrów tylko od Warszawy ;) Ale w końcu to beta, myśle, że jednak wraz z rozwojem pojawią się i inne miasta.

Ciekawy projekt, więc ciekawe jak się sprzeda .
MrKukocz
6. MrKukocz 26.06.2008 / 13:56
powiem szczeze ze od strony graficznej to stronka lezy - wyszukiwarka mocno odznaczona pikantna zielenia daje tak po oczach ze wrecz omija sie tego miejsca:D
MrKukocz
7. MrKukocz 26.06.2008 / 13:57
powiem szczeze ze od strony graficznej to stronka lezy - wyszukiwarka mocno odznaczona pikantna zielenia daje tak po oczach ze wrecz omija sie tego miejsca:D
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.