2009-12-11 13:56:33

Świetna kampania za 500$? To możliwe!

Zobacz komentowany artykuł

« Poprzednia  2 / 2 
Dominik Stec
11. Dominik Stec 13.12.2009 / 12:52
Zgadzam sie z Piotrem, 500USD jest naciagane, jednak bardzo podoba mi sie sam pomysl :)
nicram
12. nicram 13.12.2009 / 18:13
co do http://foofle.pl to jak sie sprawa ma z logo, które jest zerżnęte z google?
Artur Ziółkowski
13. Artur Ziółkowski 08.01.2010 / 01:01
Chapeau bas przed twórcami tej akcji i tyle! Pomysł, jak piszecie może i nie nowy, może wcześniej wykorzystywany, ale...
- po pierwsze - nawet jeśli 500$ jest naciągane, to i tak bankowo kosztował mniej niż niejedne fajerwerki - bo liczy się pomysł, a forma to rzecz wtórna ;)
- po drugie - genialny w swojej prostocie - szczerze, ilu z Was nie pomyślało czytając "czemu ja - kiedyśtam - tego tak nie wykorzystałem"? ;)

Czy wiadomo coś dokładniej o efektach tej akcji? jakie te "500$" przyniosło obiektywnie wyniki? Bo w sumie chyba po tym najlepiej ocenić, czy pomysł jest dobry (czytaj: skuteczny) czy nie... ;)

Pozdrawiam wszystkich!
« Poprzednia  2 / 2 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.
wymagane

wymagane,niepublikowane

obrazek nieczytelny

wyślij
Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2012 interaktywnie.com. All rights reserved.