Oby tylko nie laurka o tym, jak to kaziu odnalazł swoich rodziców. Gdyby opisać negatywne kejsy dotyczące NK wyszłaby pewnie spora praca magisterska. Jeśli dowiemy się tylko, jak to ludzie poodnajdywali się przez ten serwis to będziemy mieli "Urzekła nas twoja historia 2" przeplatana wątkiem "Jak zostałem milionerem".
Chociaż w sumie nie wiem czy to zaszkodzi czy pomoże.
No i oby do premiery ludzie nie zapomnieli o tym serwisie :)
a mi sie wydaje ze to operator pomyslal ze moze byc rezyserem. to nie bedzie zaden dokument tylko zwykly telewzyjny reportaz. gadajace glowy montowane z jakimis przebitkami. takie tvnowsie KULISY SLAWY. ale fajnie ze w ogole cos sie robi.
Chciałam podzielićsię z wami tym co przeżywam w związku z NK Komputer odziedziczyłam od wnuczki.Mam70 lat ,jestem emerytowaną nauczycielka.Mam340 wpisanych znajomych ,90 procent to uczniowie szk.podstawowej Już6 razy spotkałam sie zklasami ,które uczyłam.Są to ludzie w wiekuod 60 do 39 lat.Chciałabym podzielić sie tym co przeżywam jak żyję na nowo szkoła ,ale nie jestem znawcą komputera ,nie mam drukarki a nawet nie wiem jak napisać bloga.Pozdrawiam.
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.