Marta Kania
Marta Kania 2010-11-06 15:33:09

Mieszkanie z licytacji

Co myślicie o platformach internetowych, na których to można sobie wylicytować na przykład mieszkanie lub dom? Ja mam mieszane uczucia co do takich właśnie transakcji. czy ktoś już może próbował w ten sposób kupić własne cztery ściany?

1 / 1 
Mikołaj Klag
1. Mikołaj Klag 07.11.2010 / 10:38
Niby fajny i ciekawy sposób na kupno mieszkania, ale zawsze trzeba pamiętać, ze ryzyko zawsze istniej. Nie każde zdjęcie w pełni nam oddaje wygląd danego mieszkania lub domu. Co prawda można kupić za naprawdę małe pieniądze coś swojego, tylko czy rzeczywiście będzie to nasz wymarzony dom?
Martyna Sarnowska
2. Martyna Sarnowska 02.01.2014 / 23:32
W mojej rodzinie jedno mieszkanie zostało zakupione poprzez przetarg spółdzielni. W sumie była tam właśnie licytacja no i się udało :)
Aneta Kosik
3. Aneta Kosik 30.04.2014 / 11:20
Jak można kupić dom czy mieszkanie bez oglądania go?
Lesław Stuk
4. Lesław Stuk 14.07.2014 / 09:38
Mieszkanie trzeba zobaczyć i by mieć podstawy do zejścia z ceny i aby zobaczyć ile pieniążków trzeba wwrzucić w remont.
Robert Borowski
5. Robert Borowski 17.10.2014 / 16:12
Ja szczerze mówiąc też musiałbym dokładnie ocenić mieszkanie zanim dokonał bym zakupu
Adam Adam
6. Adam Adam 23.11.2014 / 23:57
No chyba że jest się pośrednikiem i znajduje się naprawdę tanie mieszkania.
Marta Szatkowska
7. Marta Szatkowska 27.02.2015 / 14:53
Obawiałabym się takich zakupów, mówimy tutaj już o dużych sumach pieniędzy, a na zdjęciu wszystko może wyglądać o wiele lepiej niż w rzeczywistości.
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Aby dodać komentarz, musisz być zalogowany
Zaloguj się
Jeśli nie masz jeszcze konta w Interaktywnie.com - możesz się zarejestrować albo

wyślij

Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2023 interaktywnie.com. All rights reserved.