-
chrzescijanie pl13.04.2015 / 19:07
afrykańska firma allegro.pl wyjebała mnie bo trwa
Hej Polacy!
Afrykańska firma allegro.pl dla której Polacy są "czarnuchami" wyjebała mnie bo trwała licytacja podobnego serwisu aukcyjnego. Taka jest prawda, afrykańśkie allegro jak putin zabija pod kremlem konkurencję. A jak ktoś mi powie że polacy nie są czarnuchami afrykańczyków z allegro to kórwa mało wie o tym świecie.
-
chrzescijanie pl13.04.2015 / 19:09
On Monday, April 13, 2015 at 7:07:20 PM UTC+2, chrzescijanie pl wrote:
> Hej Polacy!
>
> Afrykańska firma allegro.pl dla której Polacy są "czarnuchami" wyjebała mnie bo trwała licytacja podobnego serwisu aukcyjnego. Taka jest prawda, afrykańśkie allegro jak putin zabija pod kremlem konkurencję. A jak ktoś mi powie że polacy nie są czarnuchami afrykańczyków z allegro to kórwa mało wie o tym świecie.
bo co ? co ? CO pytam sie? nie wierzysz? Polak w Polsce sprzedaje Polakowi coś na allegro to zagraniczny zarabia, miliardy... Polak prawa nie ma w Polsce, brak nam skrajnych bojówek narodowych, brak nam podziemia. Polak w Polsce nie ma praw jak zagraniczny!!! -
chrzescijanie pl13.04.2015 / 19:19
On Monday, April 13, 2015 at 7:07:20 PM UTC+2, chrzescijanie pl wrote:
> Hej Polacy!
>
> Afrykańska firma allegro.pl dla której Polacy są "czarnuchami" wyjebała mnie bo trwała licytacja podobnego serwisu aukcyjnego. Taka jest prawda, afrykańśkie allegro jak putin zabija pod kremlem konkurencję. A jak ktoś mi powie że polacy nie są czarnuchami afrykańczyków z allegro to kórwa mało wie o tym świecie.
K....a tysiące marketów zagranicznych mi poustawiali na około, tysiące portugalskich biedronek, tysiące niemieckich lidlów, po kilka rosmanów i ccc na jednej ulicy, k...wa mać, wszystkie biznesy Polacy zamykają, kó....wa na zmywak przez nich wypier....ją jak im się uda. Moja ulica i dzielnica to cmentarz, codziennie nowe klepsydry, walki z policją, nieszczęśliwi pijani ludzie leżący na ulicy, klepsydry co chwilę 14, 18, 20, 23, 30 lat, zapił się, wyskoczył, zabił, umarł z nędzy, zabili go za papierosa. Teraz drodzy Polacy, w interecie się za nas - was biorą. Taka prawda. -
platformowe_głupki13.04.2015 / 19:21
wiesz, na się nie boję tuska i gronkiewicz waltz...
oni się mszczą, za to, że ich nie popieramy (bo nie jesteśmy jebnięci i
podatni)... -
platformowe_głupki13.04.2015 / 19:22
a co powiesz o misjonarzach jak mandziejewicz i zemła?
-
" ...:::WISKOLER:::..."13.04.2015 / 19:24
Na grupie alt.pl.allegro, osobnik mieniący się nazwą chrzescijanie pl
naskrobał(a):
> Hej Polacy!
[Ciach bzdety]
PLONK idioto
--
...:::WISKOLER:::...
Stirlitz szedł ulicą, kiedy z tyłu rozległy się strzały i tupot podkutych
butów.
- To koniec - pomyślał Stirlitz wkładając rękę do prawej kieszeni spodni.
Tak, to był koniec. Pistolet nosił w lewej. -
chrzescijanie pl13.04.2015 / 19:37
Ludzie!!! Blokują mnie, blokują mnie, allegro mnie blokuje i kasuje moje aukcje abym nie miał co dać dziecku do zjedzenia!!! Chcą mnie wykończyć! Oni chcą mnie zabić, obserwują mnie, ścigają!!! Oni mi kupę spraw w sądach założyli, ich prawnicy mi pieniądze każą płacić!!! Polaka w Polsce chcą zabić legalnie!!!! Ludzie pomocy!!!!! Matko Boża ratuj mnie!!!!
-
chrzescijanie pl13.04.2015 / 19:39
Musimy mieć Polskie Bojówki których się będą bać!
-
GalAnonim13.04.2015 / 19:58
W dniu 13.04.2015 o 19:37, chrzescijanie pl pisze:
> Ludzie!!! Blokują mnie, blokują mnie, allegro mnie blokuje i kasuje moje aukcje abym nie miał co dać dziecku do zjedzenia!!! Chcą mnie wykończyć! Oni chcą mnie zabić, obserwują mnie, ścigają!!! Oni mi kupę spraw w sądach założyli, ich prawnicy mi pieniądze każą płacić!!! Polaka w Polsce chcą zabić legalnie!!!! Ludzie pomocy!!!!! Matko Boża ratuj mnie!!!!
>
że też tylu debili jest na tym świecie...
GA
ciesz się jeb*ny trollu - dałem Ci trochę pożywki ;)
-
Budzik13.04.2015 / 22:15
Użytkownik chrzescijanie pl nsw@go2.pl ...
> Ludzie!!! Blokują mnie, blokują mnie, allegro mnie blokuje i kasuje
> moje aukcje abym nie miał co dać dziecku do zjedzenia!!! Chcą mnie
> wykończyć! Oni chcą mnie zabić, obserwują mnie, ścigają!!! Oni mi
> kupę spraw w sądach założyli, ich prawnicy mi pieniądze każą płacić!!!
> Polaka w Polsce chcą zabić legalnie!!!! Ludzie pomocy!!!!! Matko Boża
> ratuj mnie!!!!
>
Polecam, koniecznie w takiej kolejnosci:
- dobry psycholog a moze juz psychiatra
- dobry prawnik -
RoMan Mandziejewicz13.04.2015 / 22:36
Hello chrzescijanie,
Monday, April 13, 2015, 7:07:19 PM, you wrote:
> Hej Polacy!
> Afrykańska firma allegro.pl dla której Polacy są "czarnuchami"
> wyjebała mnie bo trwała licytacja podobnego serwisu aukcyjnego. Taka
> jest prawda, afrykańśkie allegro jak putin zabija pod kremlem
> konkurencję. A jak ktoś mi powie że polacy nie są czarnuchami
> afrykańczyków z allegro to kórwa mało wie o tym świecie.
Chrześcijański tekst.
--
Best regards,
RoMan
Nowa strona: http://www.elektronika.squadack.com (w budowie!)