Przede wszystkim nie kombinuj, nie wydziwiaj. Szpiegują nas mamo ! ? Kto? Ty mnie, a ja Ciebie. A kto cię chce słuchać, albo czytać? Pomyśl - nikt naszego Adrianka nie chce słuchać...bo też nic ciekawego nie ma do powiedzenia, a co dopiero ty. Sprawdziłem dużo skrzynek, gdyż nudził mi się poczciwy gemailek. Dobry był onet, wp, yahoo, interia. Nie polecam egzotycznych. Z tlenu /o2/ nie można od razu zrezygnować, podobnie jak z Outlook i tutanota. Dopiero po pół roku nieużywania skrzynka "zdycha". Najlepiej wypróbuj sam i zacznij od polskich: interia, wp. Polecam gmail -jest niezawodna, a z innymi? Można się pobawić.
Zdecydowanie na dzień dzisiejszy gmail wiedzie prym i raczej się to nie zmieni. Bezpieczeństwo i funkcjonalność- te dwie cechy sprawiają, że nie ma po co szukać innego dostawcy poczty.
Nie bądź anonimowy. Zarejestruj się! Otrzymasz profil dzięki, któremu Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne. Będziesz miał również dostęp do newslettera, ofert pracy, forum dyskusyjnego oraz kontaktu do innych zarejestrowanych osób.