Praktyczny to może i jest, ale urządzenia w niego wyposażone wcale nie zachwycają swoją urodą. No cóż tak chyba miało być. Każde urządzenie z dobrym oprogramowaniem ma kiepski wygląd. Przynajmniej nikt go nie chce dzisiaj ukraść:)
No niby i tak:) Tylko że przecież dla kobiet liczy się nie tylko sama funkcjonalność, ale i również, a może nawet przede wszystkim wygląd. Tak to już jest dzisiaj z kobietami. ja wolałabym zdecydowanie mieć fajny gadżet, ale i musi być on także funkcjonalny. Nie potrzebuje ładnej błyskotki.
Nie dla każdej kobiety liczy się tylko wygląd. Dla mnie ważne jest, to co jest w środku. Takie tam różowe szlaczki wcale mnie jakoś nie nastrajają pozytywnie, zwłaszcza jeśli do tego moje urządzenie nie działa poprawnie. Dzisiaj liczy się przede wszystkim to co w środku - pod maską.
Penie że nie . Uroda i system to całkiem dwie różne rzeczy. Zastanawiam się czasem, czemu właśnie producenci telefonów komórkowych produkują telefony wyposażone w mniejszą ilość funkcji, ale za to posiadające piękne obudowy lub też bardzo dużą ilość funkcji i klasyczne wzornictwo. Czyżby dyskryminacja kobiet?:)
Dla mnie akurat jest zupełnie niepraktyczny. Może akurat komuś pasuje, ale mnie nie. No cóż różne są gusta i różne potrzeby. Ja tam wole zwykłego symbiana, który idealnie sprawdza się w każdej sytuacji. Warto o tym pomyśleć zanim kupimy jakiś nowy telefon.