Wojciech Marciniszyn
Wojciech Marciniszyn 2010-10-22 09:08:25

Windows Phone 7

Co sądzicie o Windows Phone 7? Czy mieliście już okazję z niego korzystać? Jak sprawdza się ten systemik, na ile jest praktyczny?

1 / 1 
Marysia Kupicz
1. Marysia Kupicz 22.10.2010 / 10:53
Jak widać z zapowiedzi tego systemu, ma być on rewolucyjny. Tylko jakie podręczne urządzenia będą miały karty 8GB? sam system tyle właśnie potrzebuje.
Michał Kama
2. Michał Kama 25.10.2010 / 09:36
Praktyczny to może i jest, ale urządzenia w niego wyposażone wcale nie zachwycają swoją urodą. No cóż tak chyba miało być. Każde urządzenie z dobrym oprogramowaniem ma kiepski wygląd. Przynajmniej nikt go nie chce dzisiaj ukraść:)
mokronos wielki
3. mokronos wielki 26.10.2010 / 15:38
Uroda chyba nie jest zależna od systemu operacyjnego?
Marta Kania
4. Marta Kania 05.11.2010 / 10:27
No niby i tak:) Tylko że przecież dla kobiet liczy się nie tylko sama funkcjonalność, ale i również, a może nawet przede wszystkim wygląd. Tak to już jest dzisiaj z kobietami. ja wolałabym zdecydowanie mieć fajny gadżet, ale i musi być on także funkcjonalny. Nie potrzebuje ładnej błyskotki.
katarzyna krzak
5. katarzyna krzak 05.11.2010 / 13:43
Nie dla każdej kobiety liczy się tylko wygląd. Dla mnie ważne jest, to co jest w środku. Takie tam różowe szlaczki wcale mnie jakoś nie nastrajają pozytywnie, zwłaszcza jeśli do tego moje urządzenie nie działa poprawnie. Dzisiaj liczy się przede wszystkim to co w środku - pod maską.
Kamil Trzosek
6. Kamil Trzosek 06.11.2010 / 09:48
Penie że nie . Uroda i system to całkiem dwie różne rzeczy. Zastanawiam się czasem, czemu właśnie producenci telefonów komórkowych produkują telefony wyposażone w mniejszą ilość funkcji, ale za to posiadające piękne obudowy lub też bardzo dużą ilość funkcji i klasyczne wzornictwo. Czyżby dyskryminacja kobiet?:)
Mikołaj Klag
7. Mikołaj Klag 07.11.2010 / 08:51
Dla mnie akurat jest zupełnie niepraktyczny. Może akurat komuś pasuje, ale mnie nie. No cóż różne są gusta i różne potrzeby. Ja tam wole zwykłego symbiana, który idealnie sprawdza się w każdej sytuacji. Warto o tym pomyśleć zanim kupimy jakiś nowy telefon.
Jan Małolepszy
8. Jan Małolepszy 13.12.2010 / 15:16
Pokażcie mi urządzenia, które maja 8 giga wolnego na takie cudactwo.
Daniel Giełdoń
9. Daniel Giełdoń 29.07.2013 / 14:03
a pomyślcie co będzie jak zrobią 8

mi osobiście pod kiompa nie podeszła, a fon z takim to juz masakra totalna
janek198 ganek
10. janek198 ganek 09.10.2019 / 11:10
System padł.
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Aby dodać komentarz, musisz być zalogowany
Zaloguj się
Jeśli nie masz jeszcze konta w Interaktywnie.com - możesz się zarejestrować albo

wyślij

Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2023 interaktywnie.com. All rights reserved.