rudy witek
rudy witek 2010-12-02 14:13:09

W jakiej sieci kupić iPhone'a?

Która z polskich sieci komórkowych najkorzystniej oferuje iPhone'a? Chodzi mi zarówno o cenę samego telefonu, jak i warunki abonamentu.

1 / 1 
Mika Urban
1. Mika Urban 29.09.2014 / 17:10
najlepiej kupić samemu, poczytaj sobie: http://www.morele.net/wiadomosc/jaki-smartfon-wybrac-z-androidem-ios-czy-windowsem/814/
Marek Wasyl
2. Marek Wasyl 28.01.2015 / 13:33
A ja kupiłem w sieci Play i coż same kłopoty." Blutu" działa ale tylko z iphone. wymiana danych działa ale tylko z iphone. gwarancja w Polsce tylko 12 miesiący. Bateria zdycha pod koniec dnia albo szybciej. Po 11 miesiącach w końcu zdechł na tyle, że poszedł do serwisu i tu jedyny plus wymienili na nowy - ale gwarancja tylko 3 miesiące. Niewątpliwie taki serwis to marzenie w porównaniu do innych. Tylko, ze na zielonym ludziku jest lepiej teraz mam z1 . Zdjęcia fatalne i ekran niewątpliwie gorszy od mojego 5s za to większy. w zetce bateria trzy cztery dni jak nie gram w iphonie przy graniu max 6godzin. KOszty zakupu podobne ale niestety użytkowo iphone słabiej. Może miałem pecha. Ale z jakiego powodu gwarancja jest w takim razie tak krótka?
 1 / 1 
Trwa zapisywanie komentarza
Dodaj komentarz
Aby dodać komentarz, musisz być zalogowany
Zaloguj się
Jeśli nie masz jeszcze konta w Interaktywnie.com - możesz się zarejestrować albo

wyślij

Arrow
newsletter

Dołącz do społeczności interaktywnie.com

© 2023 interaktywnie.com. All rights reserved.